Trabzon Başsavcısına ziyaret

Amasya Cumhuriyet Başsavcısı iken Trabzon’a atanan Mithat Kutanoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yargı, Güvenlik ve Haber Muhabirleri komisyonu üyeleriyle bir araya geldi.   TGC Başkan Yardımcısı ve komisyon sorumlusu Nevzat Yılmaz, komisyonu Başkanı Osm

Trabzon Başsavcısına ziyaret
Amasya Cumhuriyet Başsavcısı iken Trabzon’a atanan Mithat Kutanoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yargı, Güvenlik ve Haber Muhabirleri komisyonu üyeleriyle bir araya geldi.
 
TGC Başkan Yardımcısı ve komisyon sorumlusu Nevzat Yılmaz, komisyonu Başkanı Osman Şişko, gazeteci üyeler Nurgül Günaydın, Fatih Turan, Şükrü Üçüncü, Hasan Demir, Özgün Özdemir ve Bahadır Öktem, yeni Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu’na makamında ziyaret etti. Ziyarette Trabzon gibi büyük bir şehirde görev yapmanın sorumluluğu içerisinde olduğunu belirten başsavcı Kutanoğlu, “Trabzon bölgenin merkezi konumunda bir şehir. Sorumluluklarımızın farkındayız. Görevimizin bir yargı mensubu olma hassasiyetiyle, kanunlar çerçevesinde layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Bu bağlamda gazeteciler ile ortak çalışmalarımız olacaktır. Kanunların izin verdiği ölçüde kamuoyunun bilgilendirilmesi için sizlerle ortak çalışmalar yürüteceğiz” dedi.
 
Toplumun bilgilenmesi noktasında gazetecilerin üzerine düşen görevi yerine getireceğini belirten TGC Başkan Yardımcısı Nevzat Yılmaz, “Gazetecilerin haber alma özgürlüğü noktasında adli yargıya büyük görevler düşüyor. Bilgi akışının doğru yapıldığı durumlarda, vatandaşa daha güvenilir haber servis edilebiliyor. Bu noktada meslektaşlarımıza yardımcı olunması, ortaya çıkacak bilgi kirliliğinin önüne geçecektir. Destekleriniz için teşekkür ederim” dedi.
12087187_10153648515106445_6546190348420915459_o-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber