Tonya Bağımsız Belediye Başkan adayı Veysel Kurt "Milletimizin talebi baş tacımızdır"

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Tonya Bağımsız Belediye Başkan adayı Veysel Kurt "Milletimizin talebi baş tacımızdır"

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt, seçim çalışmalarını gece gündüz dört koldan sürdürüyor. Kurt, Yenimahalle’de vatandaşları evlerinde tek tek ziyaret ederek hem sorunlarını dinliyor, hem de gönül kazanmaya devam ediyor.

Mahalle mahalle ziyaretlerini sürdüren ve sıkılmadık el bırakmayan Kurt, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; "Allah izin verir göreve gelirsek tüm gücümüzle halkımızın emrine olacağız. İnsanlarımızın derdiyle dertleneceğiz, yaşadıkları sorunlara birlikte çözüm arayacağız.

Halkın derdini dinlemezsen, sorununa çözüm üretemezsen asla başarılı olamasın. Milletimizin her bir talebi bizim baş tacımızdır. Bize verilen bir ödevdir. Tüm farklı kanalları değerlendirerek sorunları çözeceğiz. Gayretimiz, düşüncemiz halkımıza hizmet etmektir.

Sorunların üzerine gitmek ve çözüm getirmektir. Artık seçimlere 10 gün kaldı. 31 Mart akşamına kadar saha çalışmalarımızı devam ettireceğiz. İlçemize dair hayallerimiz var. Allah'ın izni, vatandaşlarımızın teveccühü ile 1 Nisan sabahına seçimleri kazanarak başlayacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Tonya Bağımsız Belediye Başkan adayı Veysel Kurt "Milletimizin talebi baş tacımızdır"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler