Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt "Kadıralak yaylamızın cazibesini artıracağız"

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt "Kadıralak yaylamızın cazibesini artıracağız"

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Kurt; “Mavi Yıldız çiçeğiyle ünlü Kadıralak Yaylamıza ikram ve konaklama tesisi yaptıracağız. Alt yapıyı hazırlayarak esnafımıza sunacağız. Kadıralak’ın park alanları, WC, yürüyüş yolu, doğal yaşam alanı, fotoğraf çekim noktaları gibi eklemelerle cazibesini artıracağız. Ulaşımını düzenli hale getireceğiz. Kadıralak Yayla’mızın yolunu yaz kış açık tutacağız. Veli ve Sivri tepesi seyir terası yapacak ve bungalov evler yerleştireceğiz” dedi.

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt "Kadıralak yaylamızın cazibesini artıracağız"

Hayvancılık konusunda da açıklamalarda bulunan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kurt; “Modern ahırlarda, modern hayvancılık ve ucuz kapa yem temini alternatifleri üzerinde çalışıyoruz. Tonya Süt iyi bir tecrübe. Tonya Süt’ü ayağa kaldırma, halk güvenini kazanma ve marka değerinden yararlanma yollarını çalıştık, seçim sonrası inşallah uygulayabileceğiz. Tonya’mızın orman emvali var. Bu emvalin artı değer yaratarak işlenmesi ve satılması gerekiyor. Ham satışın katkısı sınırlı oluyor. Marka ürün dahil, orman emvaliyle ilgili planlarımız var. Tonya emekli şehri haline geldi. Nüfusun yüzde 60'ı emekli. Tamamen olmasa bile genç nüfusun bir bölümünü Tonya'da tutmalıyız. Gençlere yetenek de kazandırarak bunu yapmalıyız. Tonya için hayallerimiz. Bir olacağız ve Tonya’mızı birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler