Tonya Bağımsız Belediye Başkan adayı Kurt'tan TİM Başkanı Gültepe'ye ziyaret

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe'yi ziyaret etti.

Tonya Bağımsız Belediye Başkan adayı Kurt'tan TİM Başkanı Gültepe'ye ziyaret

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt, işadamı Mehmet Kurt ile birlikte Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe'yi makamında ziyaret etti.

Kurt ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Tonya’mızın ve ülkemizin önemli değeri, iş insanı, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Sayın Mustafa Gültepe'yi makamında ziyaret ederek düşüncelerimizi arz ettik, tavsiyelerini aldık. Öncelikle teşekkürümüzü arz ediyor ve gururumuzu ifade ediyoruz” dedi.

"TONYA'DA DOĞANLAR TONYA'DA DOYACAKLAR"

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kurt açıklamasına şöyle devam etti; “Sayın Gültepe'nin ülkemiz, Trabzon'umuz ve Tonya'mız için üstün gayretine şahit olduk. Önünü açmak, aslında Tonyamızın önünü açmak için varımızı ortaya koymak boynumuzun borcudur. Trabzon'un uygun ilçelerinde Tekstil Organize Sanayi oluşturma düşünceleri çok önemlidir. İnşallah seçim sonrası bu konuda Tonya’yı hazırlayacak ve istihdama katkı sağlayacağız. Sayın Gültepe'nin diğer devlet büyüklerimizin sayesinde, Tonya'da doğanlar Tonya'da doyacaklar. Göç duracak. Her gerçeğin yolu hayalden geçer. Bizimde, bağımsız duruşumuzla, her Parti'ye eşit mesafemizle hayalimiz var. Hayalimiz Tonyadır. İnsandır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler