"Terör nerede olursa lanetlenmelidir"

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu nerede olursa olsun terörün bütün dünyada lanetlenmesi gerektiğini söyledi.   Ak Parti Trabzon milletvekili aday adayı iş adamı Ayhan Sürmen’in ziyaretinde konuşan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalih

"Terör nerede olursa lanetlenmelidir"
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu nerede olursa olsun terörün bütün dünyada lanetlenmesi gerektiğini söyledi.
 
Ak Parti Trabzon milletvekili aday adayı iş adamı Ayhan Sürmen’in ziyaretinde konuşan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu yaşanan terör olaylarının Türkiye’de herkesi çok üzdüğünü söyledi. Nerede olursa olsun terörün bütün dünya tarafından lanetlenmesi gerektiğine işaret ederek şöyle konuştu: “ Bizler bu ülkede kardeşiz ve bu kardeşliği korumamız gerekiyor. Kardeşle terörü ayırt etmemiz lazım. Bu konuda geleceğe dönük önlemler alınmalıdır.”
 
Başkan Hacısalihoğlu, Sürmen’in Ak Parti’den milletvekili aday adayı olmasını da hayırlı olsun dilekleri ile kutladı. En büyük arzularının seçimin olması ve artık belirsizliğin ortadan kalkması olduğunu sözlerine ekledi.
 
Ayhan Sürmen’de seçimin Türkiye’ye tekrar istikrarı getirmesi temennisinde bulundu. TTSO camiası içinden geldiğini belirten Sürmen, çok şeyi öğrendiği camiayı ziyaret ederek hayır dualarını almak istediğini iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber