Solotürk'ün uçuşu iptal edildi

Haber61 Haber Servisi - Suruç patlaması sonrası Türkiye'de başlayan gergin süreç nedeni ile tüm yurtta içişleri Bakanlığı birçok  önlem aldı. Bu önlemler kapsamında Trabzon'da da yapılması planlanan festivaller iptal edildi. Bu kapsamda Türk Hava Kuvvetle

Solotürk'ün uçuşu iptal edildi

Haber61 Haber Servisi - Suruç patlaması sonrası Türkiye'de başlayan gergin süreç nedeni ile tüm yurtta içişleri Bakanlığı birçok  önlem aldı. Bu önlemler kapsamında Trabzon'da da yapılması planlanan festivaller iptal edildi. Bu kapsamda Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait Akrobasi Timi Solotürk'ün 24, 25 ve 26 Temmuzda ilimizde yapması beklenen gösteri uçuşu iptal edildi.

Haber61'e açıklamalarda bulunan yetkililer, "24-25-26 Temmuz 2015 tarihlerinde Akçaabat, Vakfıkebir, Bayburt ve Gümüşhane'de yapılacak olan festivallerde gerçekleştirilmesi planlanan Hava Gösterilerimiz, festivallerin iptal edilmesinden dolayı icra edilmeyecektir. Festivallerin yeniden planlanması durumunda tekrar değerlendirilecektir." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber