Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Faruk Beldüz, baba ocağında coşkuyla karşılandı

Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Faruk Beldüz, Geylikli'de ziyaretlerde bulundu.

Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Faruk Beldüz, baba ocağında coşkuyla karşılandı

Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Faruk Beldüz baba ocağı Geyikli’de coşkuyla karşılandı.

İYİ Parti Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Faruk Beldüz, geçtiğimiz gün Şalpazarı Geyikli’de seçim çalışmalarında sürdürdü. Programa İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın eşlik etti. İkili burada coşku ile karşılandı.

Mahalle toplantısı olarak planan program bir anda mitinge döndü. Beldüz ilgi karşısında duygularını gizleyemedi, “Çok güzelsin Geyikli, evladın desteğini asla unutmayacak” ifadelerini kullandı.

“ŞALPAZARI’NI İHYA EDECEĞİZ”
Geyikli’de konuşan Faruk Beldüz, Şalpazarı’nın rant belediyeciliğinin kurbanı olduğu vurgulayarak, “Güzel ilçemiz Şalpazarı, yıllardır hak ettiği desteği alamadı. İlçemiz gelişmek yerine geri gitti. Göç verdi. Bunun en önemli sebebi yanlış yerel yönetim anlayışıdır. Rant belediyeciliği Şalpazarı’nın kaynaklarını sömürdü ve tüketti. Geyikli’miz de maalesef bu durumda olumsuz etkilendi. Ancak bu kötü gidişat son bulacak. Şalpazarı değişim diyecek, değişimle gelişecek. İYİ Belediyecilik Şalpazarı’nı ihya edecek.“ dedi.

Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Faruk Beldüz, baba ocağında coşkuyla karşılandı“İYİ BELEDİYECİLİK ŞALPAZARI’NA ÇOK YAKIŞACAK”

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, karşılaştıkları coşkuyu sosyal medya platformundaki paylaşımında şu ifadelerle açıkladı:

“Şalpazarı’mızın güzel mahallelerinden bir tanesi olan Geyikli’deyiz. Geyikli ile gönül bağımız var, hemşehrilerimizin yoğun ilgisi ve samimiyeti bunun en açık ispatıdır. Coşkulu kalabalık bizlere gösteriyor ki; Belediye Başkan Adayımız Faruk Beldüz ile Şalpazarı’na İYİ Belediyecilik çok yakışacak.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber