Ordu'da yarın okullar tatil mi?

Yurdun dört bir yanında kar yağışının etkili olması nedeniyle bugün okullar bir çok il ve ilçede tatil edildi. Öğrencilerin merakla bekledikleri haber illerin valiliklerinden ve milli eğitim müdürlüklerinden gelmeye devam ediyor. Kar tatili haberi gelen i

Ordu'da yarın okullar tatil mi?

Yurdun dört bir yanında kar yağışının etkili olması nedeniyle bugün okullar bir çok il ve ilçede tatil edildi. Öğrencilerin merakla bekledikleri haber illerin valiliklerinden ve milli eğitim müdürlüklerinden gelmeye devam ediyor.

Kar tatili haberi gelen iller arasına bugün Ordu da eklendi.

Ordu'da kar ve buzlanma nedeniyle bazı ilçelerde eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde etkili olan kar yağışının ardından gerçekleşen buzlanmanın bazı olumsuzluklar oluşturabileceği belirtildi. Açıklamada, hava koşulları nedeniyle Akkuş, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe ve İkizce ilçelerinde eğitim ve öğretime bugün ara verildiği ifade edildi.

Olumsuz hava şartları dolayısıyla Çamaş, Çatalpınar, Fatsa, Gülyalı, Kabadüz, Korgan ve Perşembe ilçelerinde bugün eğitime ara verildiği daha önce duyurulmuştu. Öte yandan Artvin Milli Eğitim Müdürlüğü de Murgul ilçesinde etkili olmaya başlayan kar yağışından dolayı eğitime bugün öğleden sonra ara verildiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber