Deva Partisi Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Ali Öztürk'e Anbarlı Mahallesi'nde Yoğun İlgi: "Beşikdüzü Sahipsiz Değildir"

Deva Partisi Belediye Başkan adayı Ali Öztürk, Anbarlı Mahallesi'ni ziyaret ederek halkın büyük ilgisini kazandı. Yerel sorunları dinleyip, "Beşikdüzü sahipsiz değil" dedi.

Deva Partisi Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Ali Öztürk'e Anbarlı Mahallesi'nde Yoğun İlgi: "Beşikdüzü Sahipsiz Değildir"

DEVA Partisi Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Ali Öztürk, yerel halkla buluşmalarına devam ediyor.

Son olarak, 14 Mart 2024 tarihinde Anbarlı Mahallesi'ne gerçekleştirdiği ziyarette, mahalle sakinlerinin büyük ilgisi ve sevgisiyle karşılandı. Bu ziyaretler, Öztürk'ün hem yerel halkın sorunlarını dinlemesine hem de projelerini anlatmasına olanak tanıyor.

Öztürk, yerel toplulukla olan bu samimi buluşmalarda, ilçe ve halkın yararına olmayan hiçbir projeye imza atmayacağının altını çizdi. Mevcut yanlış planlama ve projelere karşı olduğunu belirten Öztürk, halkın sahipsiz olmadığını ve her zaman, her yerde haklarını savunacağını vurguladı.

Kendisini yetiştiren Beşikdüzü'ne olan vefa borcunu ödemek amacıyla aday olduğunu ifade eden Öztürk, "Beşikdüzü sahipsiz değildir" diyerek adaylık nedenini ve halka olan bağlılığını açıkladı.

deva-partisi-besikduzu-belediye-baskan-adayi-ali-ozturke-anbarli-mahallesinde-yogun-ilgi-besikduzu-sahipsiz-degildir.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber