DEVA Partisi Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Ali Öztürk: "Beşikdüzü'nün bir 5 sene daha kaybetme lüksü yok"

DEVA Partisi Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Ali Öztürk Haber61'e açıklamalarda bulundu.

DEVA Partisi Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Ali Öztürk, Haber61'i ziyaret ederek yaptığı açıklamada "Artık Beşikdüzü'nün bir 5 sene daha kaybetme lüksü yok" dedi.

Haber61 İmtiyaz Sahibi Tanju Akıncıoğlu, Genel Müdür Ergun Hardaloğlu ve Haber Müdürü Okan Çıtlak ile bir araya gelen Öztürk ziyaret sonrasında Okan Çıtlak'ın sorularını yanıtladı.

deva-partisi-besikduzu-belediye-baskan-adayi-ali-ozturk.webp

Beşikdüzü için hazırladığı projeleri ve belediye başkanlığına aday olma sürecini anlatan Öztürk, "Biz Deva Partisi'nden ilk çıkan adaylardan biriyiz. Deva Partisi'nden Beşikdüzü Belediye Başkan adaylığımızı ilk kamuoyuna açıklayan biziz. Projelerimizde de ilk açıklayan biziz. Beşikdüzü'nün daha iyi konuma gelmesi için var gücümüzle çalışmayı planlıyoruz," dedi.

Ali Öztürk, profesyonel bir harita mühendisi olarak, 28 yıllık mesleki deneyime ve İstanbul'da belediyecilik alanında 16 yıl çalışma tecrübesine sahip olduğunu belirterek, liyakate dayalı bir yönetim anlayışıyla aday olduğunu vurguladı. Kendisinin bu pozisyon için donanımlı olduğuna inandığını ve projelerinin Beşikdüzü'nün ihtiyaçlarına yönelik olduğunu ifade etti.

Beşikdüzü için planladığı projeler arasında, sahil düzenlemesi, spor ve sosyal tesisler, bir otel projesi ve imar planlarının gözden geçirilmesi gibi önemli başlıklar yer alıyor.

deva-partisi-besikduzu-belediye-baskan-adayi-ali-ozturk-001.webp

Öztürk, "Özellikle gençlerimiz, çocuklarımız ve kadınlarımız için sosyal yaşam alanları oluşturmayı hedefliyoruz. Sahilimizi ışıl ışıl bir hale getirecek, gençlerimize yönelik spor ve eğlence alanları kuracağız," diye konuştu.

Adaylık sürecindeki samimiyetine ve projelerinin gerçekçiliğine vurgu yapan Öztürk, seçmenlerden gelen olumlu tepkilere de değindi. Beşikdüzü halkını, tüm adayları iyi incelemeye ve kararlarını bilinçli bir şekilde vermeye çağıran Öztürk, diğer adaylarla bir araya gelerek, halkın karşısında projelerini sunma önerisinde bulundu.

Ali Öztürk'ün vurguladığı gibi, "Artık Beşikdüzü'nün bir 5 sene daha kaybetme lüksü yok." Kendisi, halkın desteğiyle Beşikdüzü için çalışmaya ve projelerini hayata geçirmeye hazır olduğunu belirtti.

Öztürk, son olarak, "Emin olun, yani bir inceleyerek bizi incelesin, diğer adayları incelesin, bir okusunlar, bir araştırsınlar," diyerek seçmenlere seslendi ve adaylık sürecinde başarılar diledi.

deva-partisi-besikduzu-belediye-baskan-adayi-ali-ozturk-002.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber