Cumhur ittifakı Çarşıbaşı'nda gövde gösterisi yaptı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Çarşıbaşı'nda ziyaretlerde bulundu.

Cumhur ittifakı Çarşıbaşı'nda gövde gösterisi yaptı!

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nu ardından da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ağırladı.

Bakan Özhaseki beraberindekilerle birlikte Cumhur İttifakı MHP belediye Başkan Adayı Ahmet Keleş’e destek amacıyla ilçede düzenlenen yürüyüşe katıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki, AK Parti ve MHP’nin önde gelen isimleriyle birlikte Çarşıbaşı ilçesinde gerçekleştirdiği yürüyüş ile hemşehrileriyle buluştu.
Belediye önünde folklor ekibi ile karşılanan Bakan Özhaseki, daha sonra Avni Akkan Caddesi ve Pazaryerinde vatandaşlarla buluşurken daha sonra Sahil Camii’nde Fatma Koç’un cenaze namazına katıldı.

MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Keleş, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Mehmet Özhaseki, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekilimiz Sn. Adil Karaismailoğlu, Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sn. Ayşe Sula Köseoğlu, Cumhur İttifaki Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Ahmet Metin Genç ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanımız Sezgin Mumcu, MHP Trabzon İl Başkanımız Ömer Ayar ve MHP KAÇEP İl Başkanımız Gülen Demir İle birlikte ilçemizde seçim yürüyüşü gerçekleştirdik. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Keleş, Çarşıbaşı’nın vizyonunu sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda yukarıya taşıyacak projeleri hayata geçireceklerini belirterek, “Ben değil biz anlayışıyla planlayıp uygulayacağımız bu projelerimizi ilçemizin hak ettiği değeri görmesi için durmadan yorulmadan ivedilikle çalışmalarımıza başlayacağız.

Bu projeleri Cumhur İttifakı’mızın gücüyle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’den aldığımız güç ile gerçekleştireceğiz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber