Bıçakcıoğlu işçilerinden özür diledi...

TRABZON - Belediye Konferans salonunda Beşikdüzü Belediyesi çalışanlarıyla toplantı düzenleyen Başkan Bıçakçıoğlu, “ Sizin lokmanızı çalanları, emeğinizi yok sayanları ve her birinizin hak ettiği bugünkü değeriyle bir ev alacak ikramiyenizi ödemeyenleri a

Bıçakcıoğlu işçilerinden özür diledi...
TRABZON - Belediye Konferans salonunda Beşikdüzü Belediyesi çalışanlarıyla toplantı düzenleyen Başkan Bıçakçıoğlu, “ Sizin lokmanızı çalanları, emeğinizi yok sayanları ve her birinizin hak ettiği bugünkü değeriyle bir ev alacak ikramiyenizi ödemeyenleri affetmeyin. “ dedi.
 
70 işçinin 2003-2008 arası ödenmeyen ikramiyelerini bugün ödediğini ayrıca kendi dönemine ait ikramiyelerinde geçen yıl ve bu yıl zamanında ödendiğini belirterek, 2016 yılı için % 11 maaş zammını sendikayla imzalandığını söyledi.
 
İşçilerin 2009-2014 yılların ait alacaklarının da ödeneceğini belirten Başkan Orhan Bıçakçıoğlu, Beşikdüzü Belediyesi kurumsal kimliği adına kendilerinden mağduriyetleri için özür diledi.
tas_4754.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber