"Bayrakları bırak kendini seçmene izah et"

Haber61/Haber Servisi AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Salih Cora, TBMM Başkanvekili ve MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın'ın Trabzon'da AK Parti bayraklarını keseceğini söylemesi  hakkında ne düşündüğü sorulması üzerine bir açıklama yaptı.  A

"Bayrakları bırak kendini seçmene izah et"

Haber61/Haber Servisi

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Salih Cora, TBMM Başkanvekili ve MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın'ın Trabzon'da AK Parti bayraklarını keseceğini söylemesi  hakkında ne düşündüğü sorulması üzerine bir açıklama yaptı. 

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Salih Cora,  MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın'ın partililerine Trabzon'da AK Parti bayraklarını kesme talimatı vermesini sert eleştirdi.

Aydın'ın dilinin sürçmüş olmasını temenni ettiğini ifade eden Cora, tecrübeli bir siyasetçinin illegalite çağrısı yapmasının doğru olmadığını, bu hareketin ne Aydın'a ne de MHP'ye bir şey katmayacağını belirtti. Salih Cora, Koray Aydın'ı şu sözlerle eleştirdi: “Koray Aydın TBMM Başkanlık Divanında yer alan bir kişidir. 50 yılını siyasete harcamış, uzun dönemler milletvekilliği yapmış, bu ülkede bakanlık görevi yürütmüş Sayın Aydın'ın bu açıklaması doğru olmamıştır. Bunu kendisine yakıştıramadık. İnsanları illegaliteye davet etmek siyasetin nezaketine uymamaktadır. Burası dağ başı değildir. Böylesine bir hukuksuzluğu ve hazımsızlığı izah etmenin mümkün olmadığını herkes bilmektedir. Koray Bey'in şahsına saygımız vardır. Ancak AK Parti'nin bayraklarını kesme talimatını vermek bir milletvekiline hem de TBMM Başkanvekili'ne hiç  yakışmaz. Bunun yerine Trabzon'un ve Trabzonlunun sorunlarını çözmek için mücadele etsin. Kendilerini seçmene izah etsinler. Bu ifadeler ne Koray Bey'in şahsına ne de MHP'ye bir şey kazandırmaz. Ben bunu umarım dili sürçmüştür olarak yorumlamak istiyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber