Bakan Uraloğlu Trabzon’da! "İnşallah sandıkları patlatacağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon’da ziyaretlerini sürdürüyor.

Bakan Uraloğlu Trabzon’da! "İnşallah sandıkları patlatacağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon’a geldi.

Bakan Uraloğlu’nun Trabzon ziyareti kapsamında Arsin ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu’na AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Vehbi Koç ve Yılmaz Büyükaydın, AK Parti Arsin Belediye Başkan adayı İbrahim Küçük, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti eski Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ve diğer partililer katıldı.

Bakan Uraloğlu Trabzon’da!

ARSİN

Arsin ziyaretinde açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, “Arsin kararını vermiş. Cumhur ittifakının damgasını pazar günü vuracağız inşallah. Bizler Arsin’e hizmet için yola çıktık. Bizler hizmet gönüllüleriyiz. Arsin’de hizmet İbrahim Küçük ile devam edecek. Birlikte Arsin’i hak ettiğinden öteye taşıyacağız. Arsin kararını vermiş, bu iş burada bitmiş.” şeklinde konuştu.

AK Parti Arsin Belediye Başkan adayı İbrahim Küçük, konuşmasında “Arsin halkının ilgisiyse Arsin belediye başkan adayı olarak karşınızdayız. AK Parti’nin gençlerin partisi olduğunu ispatlamış olduk. Büyük Arsin mitinginde bizi yalnız bırakmadınız. Mutluluk ve onur duyuyorum. Başkanlık yapmaya değil, evlatlık kardeşlik abilik yapmak için bu göreve talip oldum. Güzel Arsin’imizi beraber yöneteceğiz, birlikte güzel bir Arsin için çalışacağız. 36 mahallemizde girmedik ev, sıkmadık el bırakmadık. 20 yıldır Arsin’de AK Parti belediyeciliği varsa bugün de aynı yerde. Arsin halkı için buraya değer katacak 23 projemiz var. Bunlarla kalmayacağız.

Biz hizmet dedikçe millet dedikodu üretti. Hepsine kulağımızı kapattık. Yolumuza bakıyor, hiç birine cevap vermiyoruz. Onlar ahlaksızlıklarına devam etsin. Alnımız ak, başımız dik. Sözümüzü veriyoruz. Desteğiniz ile seçimi kazandığımızda istediğimizi alacağız. İlham Arsin’den, güç AK Partiden.” ifadelerini kullandı.

Bakan Uraloğlu Trabzon’da!

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, “Bu güzel topraklara en güzel hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Güçlü bir kadroyuz. Hizmetin adresi AK Parti’dir. Gücümüz var kararlıyız. Recep Tayyip Erdoğan arkamızda. İki tane genç başkanımız var. El ele vereceğiz. Su sorunumuz var, asfalt sorunlarımız var. Arsin için her şeyi yapacağız. Ne yapsak yakışır. Yeni dönemde güzel hizmetler yapmak dileği ile.” şeklinde konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, konuşmasında “Önümüzde önemli bir seçim var. Şehrimizi 5 yıl yöneten başkanlarımızı seçeceğiz. Belediyecilik bilgi beceri tecrübe ister, o da ak parti de var. Vatandaşın gönlüne girdiğinde vatandaş takdir ediyor. Belediyecilik hayatı kolaylaştırmaktır. Seçimin sonucu net. Önümüzde 5 yıl seçim yok. Tam bir kadro olacağız. Nerede ihtiyaç varsa canla başla çalışacağız. Bu verdiğiniz destekle daha hızlı ve güçlü hizmet edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ise Arsin ziyaretinde “Buradaki kareyi görüyorsunuz. Bu kare Arsin’e, Trabzon’a hizmet edecek. Çok daha iyi hizmetler vereceğiz. Samsun’dan Sarpa kadar yolları bitirdik. Arsin’e lazım olan şeyleri biliyorum. İhmal ihalelerini yaparak yolumuza devam edeceğiz. Santa’ya kadar olan yolu da bitireceğiz. Arsin belediyemizle, Ulaştırma Bakanlığımızla ve Karayolları ile paslaşarak yol mevzularını sizin gündeminizden çıkaracağız. İsteklerini dinliyoruz. Elimizden gelenleri yapıyoruz. İnşallah sandıkları patlatacağız. Durmak yok, yola devam.” şeklinde konuştu.

Bakan Uraloğlu Trabzon’da!

TONYA

Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, “Gelirken çevre yolunu gördük. Tonya birçok hizmetler oldu. Bunlar AK Parti sayesinde oldu. Tonya tarihinde görülmemiş hizmetler aldı. Tonya bu hizmetlerini aldıysa, devamını istiyorsa pazar günü Osman Beşel’i en yüksek oy oranıyla seçecek. Hizmet bir ekip işidir. Osman Beşel’i kurda kuş yem etmeyin. 10 senedir namuslu şekilde Tonya’yı yönetiyor. İnşallah yine onu seçeceğiz.” dedi.

Bakan Uraloğlu Trabzon’da! "İnşallah sandıkları patlatacağız"

AK Parti Tonya Belediye Başkan Adayı Osman Beşel, “Osman gitsin diye bir birlik beraberlik var. Bu birliğin içinde belediye başkanlığı müddetince benden olmayacak ihtiyaçlarını karşılayamamış insanlar var. Bugün bu görevden beni almak için organizasyonlar var. Bir kısmı bana bir kısmı AK Parti’ye yönelik. Tonya da bir hizmet sıkıntısı yok. Tonya Belediyesi benden ibaret değildir. Mesele kimin nereye ne amaçla gelmeye çalıştığıdır. Pazar günü atacağınız oy 5 yıllık geleceğinizdir. Bana vereceğiniz yetki edindiğim tecrübeyle hayal gibi görünen ancak gerçekleştirdiğimiz projelerin yenilerine imkân verecektir. Ben size inanıyorum, güveniyorum.” şeklinde konuştu.

AK Parti eski Trabzon Milletvekili Salih Cora, “Şu an ulaşılabilen bir Tonya var. Tonya çıkmaz sokak olmaktan çıktı. Tonya belediyesinin bir kaynağı yoktu. Cumhurbaşkanımız Tonya’ya iki kez geldi. Buraya güzel tesisler kazandırdık. Canikdere ile turistler buraya geldi. Dedikoduyla fitne fesatla baskıyla olmuyor. Birlik ve beraberlikle oluyor. Yıkmak için satmak için ortaya çıkanlara Tonya gereken cevabı bilir. İşimiz hizmettir, eserlerimiz konuşturuyoruz.” dedi.

Bakan Uraloğlu Trabzon’da! "İnşallah sandıkları patlatacağız"

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, “Tonya her zaman beni çok sevdi. Ben de burayı seviyorum. Ortahisar’da vazifeliydim ama bir elim de Tonya’daydı. Hiç bir talebi geri çevirmedim. Tonya bunu hak ediyor. Tonya ya ne yapsak azdır, ne yapsak yakışır. Kadiralak’a da yol yaptık. Merkezi de yapılacak çok güzel olacak. Derinova’ya kadar da yolumuzu yaptık. Tonya’yı iyi biliyoruz buraya aşığız. Karaağaç’ı da biliyorum. Hepsini biliyorum, hizmet bizim işimiz. Güneş enerjisi santrali yaptık. Gelir gelmez kültür merkezini gençlik merkezini, kapalı otoparkı yapacağız.

Tonya doğalgaz ile buluşacak. 22 mahalleye hizmet bizim için şereftir. Bu çalışkan insanla beraber el ele verelim. Tonya’mızdan da Trabzon’umuzdan da güçlü çıkalım. Bize destek verin. Gerisi bizim işimiz.” ifadelerini kullandı.

Bakan Uraloğlu Trabzon’da! "İnşallah sandıkları patlatacağız"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, “Tam kadro halinde şehrimize en iyi hizmetleri buraya getireceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Hizmet böyle yapılır. Belediyecilik beceri işidir. Cambazlara göz açtırmayın. Kişilerin, şahsi menfaatlerin partisi AK Parti değildir. Adayımız Osman Beşel’dir. Tonya’ya hizmetin en iyisini bu güçlü ekiple getireceğiz. Desteğiniz ne kadar güçlü olursa o gücü beş yıl sırtımızda taşıyacağız. Bu bayramı 31 Mart akşamı kutlayacağız.” şeklinde konuştu.

Bakan Uraloğlu Trabzon’da! "İnşallah sandıkları patlatacağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, konuşmasında “Tonya Sidiksa’sız gariptir. Bu sene orasında bitiyor. Yayla yolları için destek veriyoruz. Yaptıklarımız ortada yapamadıklarımızla zamanla yapacağız. Pandemi yaşadık, deprem yaşadık. Buna rağmen hiçbir işimizi durdurmadık. Trabzonspor’u çıkarırsınız sahaya, mükemmel bir futbol oynar. Maçı almasa da güzel oynar. Bu takım ruhudur. Moraldir. Motivasyondur. Güzel hizmetler yaptık devam da edeceğiz. Takımın kaptanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Burası benim baba ocağım. Burayı da alacağız. Büyükşehir’i de alacağız. 31 Mart akşamı sandıkları patlatacağız. Tonya işi bitirdi.” ifadelerine yer verdi.

Bakan Uraloğlu Trabzon’da! "İnşallah sandıkları patlatacağız"

VAKFIKEBİR

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, “Büyük limanda, Vakfıkebir’de olmak çok güzel. Vakfıkebirli olmak daha güzel. Tüm şehre hizmet makamı olarak büyükşehir belediye başkan adayı olarak huzurunuzdayız. Bize her zaman Vakfıkebir’den güç kudret veren herkese teşekkür ediyorum. Allah çivi çakandan razı olsun. Ben bu bölgenin evladıyım. Bu toprakları biliyorum seviyorum buraya hizmet etmek şereftir. Yeni dönemde güzel hizmetler bekliyor. 46 mahallede yeni dönemde, şehir merkezimize yeni hizmetleri yapacağız. Kararlıyız. Heyecanımız var. Beypınarı’nın yollarını yaptık, Karadağ’ın yollarını da tamamlayacağız. Ne söz verdiysek yaptık. Hepsini bu ilçenin bir evladı olarak yerine getireceğim.” şeklinde konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, “Seçimin sonucu belli. Vereceğiniz oyla biz o kadar güçlü olacağız. Bu arkadaşlarımız bizlere beş yıl hizmet edecekler. Liderimiz, milletvekillerimiz bakanlarımızla tam bir takım olarak sizlere hizmet edeceğiz. Arkadaşlarımız çok çalışacak bizler de arkasında duracağız. Trabzon Türkiye’nin parlayan yıldızı, Vakfıkebir de Trabzon’un parlayan yıldızı olacak.” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “AK Parti kadrolarımızla hizmet etmeye devam ettik. Bize iş lazım üretim lazım istihdam lazım dediniz. Organize sanayinin yolunu yaptık. İnşallah istihdama katkı sağlayacağız. Güzel bir ekibimiz var. Bizim liderimiz var. Recep Tayyip Erdoğan var. Bir ülke nasıl yönetilir. Biz onu cumhurbaşkanımızdan öğrendik. Vakfıkebir’den Trabzon’dan verilecek destek bizim için kıymetli. Muhammet balta kardeşimiz güzel hizmetler verdi. 24 proje açıkladı. Bizlerde hepsinin arkasındayız.” ifadelerini kullandı.

AKÇAABAT

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Cumhur İttifakı adayımız olarak Osman Nuri kardeşimizle yolumuza devam edeceğiz. Ahmet Metin Genç başkanımız Trabzon’da belediyeciliğin kaptanı olacak. Mahallelerimizden yollarına kadar büyükşehirimizle Akçaabat’ımızla ulaştırma bakanlığımızla güzel işler yaptık. Hem Akçaabat’a hem büyükşehire rekor oy yakışır. Osman Nuri kardeşimize tüm desteği vereceğiz. Tüm projelerinde yanındayız.” şeklinde konuştu.

Bakan Uraloğlu Trabzon’da! "İnşallah sandıkları patlatacağız"

Bakan Uraloğlu Trabzon’da! "İnşallah sandıkları patlatacağız"

Bakan Uraloğlu Trabzon’da! "İnşallah sandıkları patlatacağız"

Bakan Uraloğlu Trabzon’da! "İnşallah sandıkları patlatacağız"

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber