Trabzon'da fotoğrafçılar tarihi keşifte!

Trabzon Ortahisar'da fotoğrafçılık eğitimi alan kursiyerler, kurslarını başarıyla tamamlamanın ardından, edindikleri bilgi ve becerileri sahada uygulama fırsatı buldu.

Trabzon'da fotoğrafçılar tarihi keşifte!

Trabzon Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Fotoğraf Kursiyerlerinin kurs sonu Fotoğraf atölye çalışmaları kapsamında bir dizi gezi programı gerçekleştirdi.

Gezi kapsamında Fotoğraf Eğitmeni Necdet Bozali direktörlüğünde Ağrı Doğubeyazıt İshakpaşa sarayı, Van Muradiye Şelalesi, Van Akdamar Adası ve Dünyaca ünlü Ters Laleler çeşitli çekim teknikleri uygulanarak fotoğraflandı.

Trabzon'da fotoğrafçılar tarihi keşifte!

Konuyla ilgili olarak Eğitmen Hoca Necdet Bozali yaptığı açıklamada, Fotoğrafçılık sanatına değer veren Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sn. Mustafa Balaban'ın destekleri ile eğitim sürecinin tamamlandığını ve uygulama amaçlı böyle bir gezi yapıldığını ayrıca öğrencilerimizin öğrendiklerini pekiştirme imkanı bulduğunu belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler