Ayşe Sula Köseoğlu: "Ülkenin Bekası söz konusu olunca..."

Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu Haber61'e konuştu.

Ayşe Sula Köseoğlu: "Ülkenin Bekası söz konusu olunca..."

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Trabzon Barosu Avukatı Ayşe Sula Köseoğlu Baro Başkanlığı Seçimleri için oy kullanmak üzere seçimin yapıldığı Kanuni Anadolu Lisesi Konferans salonuna geldi.

Buradaki avukat arkadaşları ile selamlaşan ve sohbet eden Köseoğlu sandık başına giderek oyunu kullanmasının ardından Haber61 TV’ye açıklamalarda bulundu. 

Köseoğlu, “Avukatlar sürekli bir arada oldukları için dayanışmaları daha fazla. Başkan adayları da herkes tarafından bilinen ve esprili insanlar oldukları için iyi bir havada geçiyor seçimler” dedi.

AYŞE SULA KÖSEOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN



ÜLKE BAKASI SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA ŞAHISLARIN BİR ÖNEMİ KALMIYOR

Trabzon baro Başkanı Avukat Orhan Öngöz’ün FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanması ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Ayşe Sula Köseoğlu, “FETÖ soruşturması Türkiye’deki her kesimi derinden etkileyen bir uygulama. Ülkenin bekası söz konusu olduğunda şahısların kim olduğu önemlini kaybediyor. Burada suçlu olanların cezalandırılması ve suçsuzların serbest kalması gerekir. Ben Trabzon barosu seçimlerine bunun yansımasının olumlu olabileceğini düşünüyorum. 15 Temmuz darbe girişimi herkesi tehdit eden bir girişimdi. Ülke olarak tek nefes aynı safta bulunduk bulunmaya devam edeceğiz. Bu seçimin farklı bir cepheleşmeye sebep olacağını düşünmüyorum. Medeni bir yarış var. Meslektaşlarımız her biri olan bitenin farkında olan insanlar. Memleket için Trabzon için baromuz için en doğru kararı vereceklerine inanıyorum. Yıllardır bu camianın içindeyim. Trabzon Barosunun şaibeli ve polemik konusu oluşturmayacak Trabzon ve ülke için çalışacak bir yapıda olacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

İstişarelere açık olduklarını belirten Köseoğlu, “Süreç burada bir başlangıç yapacak. Kim seçilirse seçilsin bize başvurmaları halinde eliminden geleni yaparız İstişare mekanizmasına açık olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Seçimlerimizin Camiamıza ve Trabzon’a hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber