Akçaabat’ta Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu ilçeyi karış karış geziyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, ilçeyi karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Akçaabat’ta Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu ilçeyi karış karış geziyor

31 Mart Yerel Seçimler öncesi Akçaabat’ta ilçe belediye başkan adayları çalışmalarına devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı olan Osman Kalyoncu’da, Akçaabat ilçesinde seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Trabzon’un Akçaabat İlçesinde adım atmadık yer bırakmayan Kalyoncu, ilçeyi karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Akçaabatlılar, Osman Kalyoncu’a Her Gittiği Yerde, sorunlarını ve taleplerini iletiyorlar.

3639de7c-1272-4d49-bbee-6813419feded.jpg

“AKÇAABAT BİZİM KADERİMİZ”

Konu hakkında açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, seçim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi. Kalyoncu, “Akçaabat bizim kaderimiz, Akçaabat bizim Anamız, Vatanımız Toprağımız. Bu güzel ve özel topraklar için canla başla çalışmaya biz aday olduk.

8ad9459b-fc5b-4735-b5fa-2b680346ee26.jpg

Belediyecilik anlamında Akçaabat’ı daha da yaşanılabilir, daha da özel duruma getirmek için canla başla mücadele edeceğiz. Akçaabat’ımızı Trabzon’un sembol ilçelerinden bir yaşam merkezi haline getirip, tüm Türkiye’de prestijli bir ilçe konumuna sokacağız. Akçaabat halkına şahsıma ve Partililerime gösterdikleri yakın ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bana güvenen ve bana inanan tüm Akçaabatlı hemşehrilerimi mahcup etmeyeceğimi belirtmek isterim. İnşallah 31 Mart 2024 Yapılacak olan yerel seçimlerinde kazanan biz olacağız. Tüm Akçaabatlılara sesleniyorum. Destek sizden çalışmak bizden, Akçaabat için en iyisini yapacağız” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler