AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın'dan yoğun mesai

AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın'dan, Trabzon'da hafta sonu yoğun mesai yaptı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın'dan yoğun mesai

Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın Trabzon’da yoğun bir hafta sonu mesaisi yaptı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörünü ziyaret eden ve üniversitenin ihtiyaçları konusunda bilgi aldıktan sonra KTÜ içerisinde ÜNİAK standında gençlerle ve sonrasında da AK Parti Gençlik Kolları ve yönetimi ile de bir araya geldi.

ak-parti-trabzon-milletvekili-yilmaz-buyukaydindan-yogun-mesai.jpeg

Gençlere ‘’İçinizdeki bu heyecan, fikirlerinize katkı veren bu inanç ve gayretinizle umudunuzun artarak devam etmesini diliyorum. Dinamizmi, heyecanı, fikirleri ve milli, manevi ve insani değerlerle kişiliklerinizin temelini oluşturduğunuz bu yaşlarda; yazan, araştıran, sorgulayan ve en önemlisi de konuşan gençlerimizin bu gençlik hareketinin içerisinde bulunmalarını destekleyen bir ağabeyleri olarak hepinizin tek tek hedeflerine ulaşmasını diliyor ve yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum.’’ şeklinde açıklamalarda bulunan Büyükaydın ‘ın gündeminde İsrail ve Filistin Savaşı’da yerini korudu.

ak-parti-trabzon-milletvekili-yilmaz-buyukaydindan-yogun-mesai-001.jpeg

Cuma akşamı İskenderpaşa Camii önünde yapılan basın açıklamasına da katılan Büyükaydın, "Soykırım, uluslararası hukukta ciddi bir suç olarak kabul edilir ve tüm insanlığın karşı durması gereken bir zulümdür. Tüm devletleri ve uluslararası kuruluşları Gazze’de insani ateşkesin sağlanması adil bir barış ve çözüm için destek olmaya davet ediyorum" dedi.

ak-parti-trabzon-milletvekili-yilmaz-buyukaydindan-yogun-mesai-002.jpeg

Trabzon İl Başkanlığı’nda ve Kadın Kolları Başkanlığı’nda İl Yönetim toplantılarına da katılan Büyükaydın AK Parti İl teşkilatının tüm kademeleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Şehirdeki açılışlara da katılan Büyükaydın Ortahisar’da esnaf ve vatandaşlarla da samimi sohbetlere katılarak, Trabzon Üniversitesi Rektörünü ve Ortahisar İlçe Belediye Başkanı ziyaretinden sonra Trabzonspor – Alanyaspor maçını da izleyerek Meclis çalışmalarına katılmak üzere programlarını tamamlayarak şehirden ayrıldı.

ak-parti-trabzon-milletvekili-yilmaz-buyukaydindan-yogun-mesai-003.jpeg

ak-parti-trabzon-milletvekili-yilmaz-buyukaydindan-yogun-mesai-004.jpeg

ak-parti-trabzon-milletvekili-yilmaz-buyukaydindan-yogun-mesai-005.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler