AK Parti Tonya Belediye Başkan Adayı Osman Beşel kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

AK Parti Tonya Belediye Başkan Adayı Osman Beşel kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne mezunu ve ne iş yapıyor gibi sorulara yanıt aranıyor. Detaylar haberimizde.

AK Parti Tonya Belediye Başkan Adayı Osman Beşel kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere kısa süre kala AK Parti Tonya Belediye Başkanı, mevcut belediye başkanı Osman Beşel oldu.

Osman Beşel'in öz geçmişine ilişkin olarak araştırmalar yapılıyor.

AK Parti Tonya Belediye Başkan Adayı Osman Beşel kimdir?

1959 yılında Tonya’nın Hoşarlı Mahallesinde doğdu.

İlkokulu aynı köyde, ortaokulu Tonya’da, öğretmen okulunu Çorum’da okuduktan sonra 1980 yılında KTÜ Orman Mühendisliği ünvanıyla mezun oldu.

osman-besel-kimdir-tonya-1.webp

Orman Genel Müdürlüğü’nun muhtelif yer ve kademelerinde mühendislik ve yöneticilik görevlerinde bulunduktan sonra 30 Mart 2014 ve 31 Mart 2019 tarihlerinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde iki kez Belediye Başkanı olarak seçildi.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler