AK Parti Hayrat Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuhoğlu kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

AK Parti Hayrat Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuhoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne mezunu ve ne iş yapıyor gibi sorulara yanıt aranıyor. Detaylar haberimizde.

AK Parti Hayrat Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuhoğlu kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere kısa süre kala AK Parti Hayrat Belediye Başkan Adayı, mevcut belediye başkanı Mehmet Nuhoğlu oldu.

Mehmet Nuhoğlu'nun öz geçmişine ilişkin olarak araştırmalar yapılıyor.

AK Parti Hayrat Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuhoğlu kimdir?

1966 yılında Hayrat'ta hayata gözlerini açan Mehmet Nuhoğlu, eğitim hayatına Trabzon'da ilkokuldan başlayarak ortaokul ve lise eğitimlerini tamamlamıştır.

Siyasi kariyerine Fazilet Partisi'nden adım atan aymıştır.

Mehmet Nuhoğlu'nun siyasi kariyeri 1999 yılında gerçekleşen seçimlerle daha ivme kazandı. Bu seçimlerde Hayrat halkı tarafından Belediye Başkanı olarak göreve getirildi.

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde ise Mehmet Nuhoğlu, Bağımsız Trabzon Hayrat Belediye Başkanı seçilmiş ve daha sonra AK Parti'ye katılmıştı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için AK Parti tarafından Hayrat Belediye Başkan Adayı gösterilmiştir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler