Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık: Trabzon’a hizmet etmezlerse hesabını sorarım

Trabzon’un Yomra ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Trabzonspor'un Olağanüstü Genel Kurulunda Haber61 mikrofonlarına konuştu.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık: Trabzon’a hizmet etmezlerse hesabını sorarım

Trabzonspor’un Olağanüstü Genel Kurul toplantısı sürüyor.

Bordo mavililerin kurul toplantısında Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Haber61 mikrofonlarına konuştu.

Trabzon ve Trabzonspor hakkında değerlendirmelerde bulunan Bıyık’ın açıklamaları şu şekilde:

Kongremiz hayırlı olsun. Trabzonspor’un inşallah bundan sonraki şampiyonluklarına vesile olacak bir yönetim olmuş olur. Gönül isterdi ki geçen yıl kutlamış olduğumuz o dünyaca meşhur şampiyonluk kutlamalarından sonra burada 3-4 bin kişiyle bu salonda karnaval havasında bir kongre geçirmiş olmayı. Çünkü sadece adaylı seçimlerde her iki tarafın da salona adam getirmesiyle dolan kongrenin Trabzonspor’a yakıştığını düşünmüyorum. İnsanlar sadece bireyler için buraya gelmemeleri lazım. Trabzonspor’un kendisi için gelmeleri lazım. Bence bugün daha yoğun olabilirdi. Sayın Başkanımıza başarılar diliyorum. Trabzonspor’un şampiyon olmasında katkıları vardı. İnşallah Trabzonspor’un güzel sonuçlar alıp yeniden şampiyonluk yaşayacağımız bir yıla girmiş olacağız. Kendisi bizim hemşerimizdir aynı zamanda. Yomra hem siyasette hem sporda hem ticarette Trabzon’a damgasını vurmaya devam ediyor.

Ben süreçten uzak durmaya gayret ediyorum. Vatandaşlara fanatizm içerisinde siyaset yapmayacağıma dair sözüm vardı. O yüzden partiyle tabi ki bağımız var ama süreçten mümkün mertebe uzakta olmaya çalışıyorum. İnşallah Trabzon’a tüm siyasi partilerimizde Trabzon’a hizmet edecek kaliteli milletvekili listesi çıkar çünkü Trabzon’un hızla çözülmeyi bekleyen sorunları var. Bu adımların hızla atılması lazım. Artık şehrin taşınamaz olan trafiğinden kaynaklı güney çevre yolu projemiz var, Yomra ilçemizin ciddi anlamda bir okul sorunu var. Artık 50’şer kişilik sınıflarda eğitim öğretim görülüyor. Bu sorunların çözülmesi için seçim sonrasında başarılı olacak, hizmet edecek bir milletvekili listesi ortaya çıkar. Şehre inşallah hizmet ederler. Etmezlerse de hesabını sorarım.

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler