Trabzonspor kongre kararını nasıl aldı? Eski yönetici Lokman Sadıklar’dan flaş açıklamalar

Trabzonspor’da Olağanüstü genel Kurul bugün seçim ile devam etti, eski yönetici Lokman Sadıklar kongre kararı alınması sürecini Haber61'e anlattı.

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun istifası sonrasında Olağanüstü genel Kurula gitmişti.

Kongre kararının alındığı toplantının perde arkası merak konusu olmuştu.

Trabzonspor’da Ağaoğlu yönetiminin önemli isimlerinde Lokman Sadıklar, bordo mavili yönetimin kongre kararını nasıl aldığını ve Stat sponsorluğu konusunda son durumu Haber61 mikrofonlarına anlattı.

Stadyum sponsorluğu konusunda konuşan Lokman Sadıklar, "İki firma ile görüşme yapıldı. Sona yaklaşılmıştı ancak deprem süreci oldu. Kimse böyle bir felaketi ön göremezdi. Keşke hiç deprem olmasaydı da bizim de stadyum sponsorumuz olmasaydı. Bütün gündemimiz değişti. Yönetimimiz de ilk kampanya başlatanlar arasındaydı. Sonuç olarak deprem bölgesine odaklandık, gündem değişti" dedi.

Trabzonspor yönetiminin nasıl kongre sürecine geldiğine dair soruyu yanıtlayan Sadıklar, "Ödeme sorunu hat safhaya gelince böyle bir süreç yaşandı. Yönetim kurulunda arkadaşlar fikirlerini beyan etti. Uzun süreli bir toplantı oldu. Sürecin tıkandığını ve olağanüstü kongre kararı alınması gerektiğini ifade eden birkaç arkadaşımız oldu. Bir sonraki gün de daha fazla arkadaşımız buna eşlik etti. Dolayısıyla, öncelikle 9 arkadaşımız kulübü olağanüstü genel kurula taşıdı. Onlar bu kararı alınca, bizler de kulüp menfaatleri doğrultusunda bunu imzaladık" diye konuştu.

Trabzonspor için her daim fedakârlığa hazır olduğunu kaydeden eski yönetici Sadıklar, "Kulüp tarafından bakınca Mayıs ayında kongre olması daha iyi olurdu. Ancak sonuç olarak yarın itibariyle mazbatalarını alıp görevlerine başlayacaklar. Kendilerine de söyledim. Herhangi bir şey olursa 'alo' demeleri halinde destek olacağız. Biz Trabzonspor için mücadele vereceğiz. Bir şeyler yapabiliyorsak, üstüne koyabiliyorsak ne mutlu bize" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler