TTSO Yüksek İstişare Kurulu ilk toplantısı gerçekleştirildi

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yüksek İstişare Kurulu'nun ilk toplantısında Başkan Çelebi, Meclis Başkanı Eren, yönetim kurulu, meclis başkanlık divanı ve YİK üyeleri bir araya geldi.

TTSO Yüksek İstişare Kurulu ilk toplantısı gerçekleştirildi

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yüksek İstişare Kurulu’nun ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Meclis Başkanı M. Şadan Eren, yönetim kurulu ve meclis başkanlık divanı ile Yüksek İstişare Kurulu üyeleri katıldı.

Aynı zamanda Yüksek İstişare Kurulu Başkanı da olan TTSO Başkanı Erkut Çelebi, “İlk toplantımızı tanışma amacıyla düzenledik. Yüksek İstişare Kurulumuza odamızda bir yer ayırdık. Orada kendi aralarında da toplantılar yapabilirler. Amacımız şehrimizi ileriye taşıyacak fikirlerin ortaya çıkacağı toplantılar düzenlemektir. Daha sık toplanmayı ve kurul üyelerimizin tecrübelerinden yararlanmayı hedefliyoruz” dedi.

TTSO Yüksek İstişare Kurulu şu isimlerden oluştu:

Secaettin İskender, Suat Şen, Erdinç Türk, Fatih Çebi, Kâmil Kutlu, Ahmet Güner, Sedat Demirci, İsmail Yazıcı, Cemal Akçay, İsmail Sarı, Levent Erkuloğlu, Şeref Demirci, Cemil Albayrak, Hasan Küçükarslan, Cihan Erhan, Celil Hekimoğlu, Veysel Beyazlı, Sıtkı Aktaş, Sebahattin Arslantürk, Selahittin Bahadır, Onur Aydın, Adnan Topsakal.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber