Bayburt'ta müzik dinletisi ve resim sergisine yoğun ilgi!

Bayburt'ta Bilim ve Sanat Merkezi müzik dinletisi ve resim sergisi düzenledi.

Bayburt'ta müzik dinletisi ve resim sergisine yoğun ilgi!

Okul ve kurumlardaki yılsonu sanat gösterilerine bir yenisi daha eklendi. Bayburt Bilim ve Sanat Merkezinin Taşhan'da düzenlediği müzik dinletisi ve resim sergisi ziyaretçilerini ağırladı.

Bayburt'ta müzik dinletisi ve resim sergisine yoğun ilgi!BİLSEM sanat alanı öğrencilerinin çalışmalarına yer verilen etkinlikler, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Güven, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve ailelerin yoğun katılımıyla açıldı.

Açılışın ardından öğrenciler, öğretmenleri rehberliğinde çocuk şarkıları ve Türk halk müziğine ait en güzel besteleri saz, keman ve piyano eşliğinde seslendirdi. Müzik dinletisinden sonra resim sergisinde yer alan görseller de misafirlerin beğenisine sunuldu.

Bayburt'ta müzik dinletisi ve resim sergisine yoğun ilgi!Öğrencilerin dönem boyunca hazırladığı karakalem, kolaj, mozaik, illüstrasyon, yağlı boya, kuru boya, tuval üzerine akrilik, fiber art, çizgi çalışmaları, diğer görseller ve atık malzemelerden yapılan heykeller ziyaretçiler tarafından ilgiyle incelendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler