Akçaabatlıları duygulandıran sahne

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp’in şirketi NTC Medya tarafından çekilen ‘Kırgın Çiçekler’ dizisinde bir sahnede Akçaabat Sebatspor'un konu edilmesi Akçaabat Sebatsporluları duygulandırdı.

Akçaabatlıları duygulandıran sahne
Haber61 / Haber Merkezi

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp’in şirketi NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, ekranların sevilen dizisi ‘Kırgın Çiçekler’de Akçaabat Sebatspor'un anılması Akçaabatlılara duygu dolu anlar yaşattı. 

'Kırgın Çiçekler' dizisinin 54. bölümündeki bir sahnede, hastanede yoğun bakımda yatan Meral'in (Aleyna Solaker) başucunda bekleyen arkadaşları Songül (Gökçe Akyıldız) ile Güney (Arif Diren) arasında geçen diyalog yüzleri gülümsetti. 
Dizideki duygu dolu sahneninAkçaabat Sebatspor eski Başkanı Zeki Öztürk'e jest olarak yapıldığı öğrenildi. Dizinin bu bölümü de sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İşte o sahnedeki yüzleri gülümseten diyalog

Güney: Hangi takımlısın?
Songül: Kırmızı Beyaz
Güney: O Hangi takım?
Songül: Akçaabat Sebatspor
Güney: O hangi ligde?
Songül: Benim gönlümde Birinci Ligde
 
ÖZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ
 
Yapılan jestin kendisini duygulandırdığını ifade eden Akçaabat Sebatspor eski Başkanı Zeki Öztürk, "Diziyi izleyince çok duygulandık. Akçaabat Sebatspor'un bizim yerimizde yeri farklıdır. Bu jestten dolayı Akçaabat Sebatsporlular adına Trabzonspor Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp’e teşekkür ederiz" dedi.
 
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Akçaabat Sebatspor eski Başkanı Zeki Öztürk, 3 Ağustos 2016’da sorumlu olduğu Akyazı Stadyumu’nda Başkan Muharrem Usta’yla yaşadığı anlaşmazlık dolayısıyla görevinden istifa etmişti.
 
NTC Medya’nın Sahibi Mehmet Yiğit Alp ise Trabzonspor Yönetim Kurulu’ndaki Başkan Yardımcılığı görevine devam ediyor. Öte yandan, Akçaabat Sebatspor jestiyle Trabzon sevgisini bir kez daha gösteren Mehmet Yiğit Alp’in ‘Kırgın Çiçekler’ dizisinin yanı sıra Trabzon’da çekilen ‘Seni Seven Ölsün’ isimli sinema filmi de başta hemşerileri olmak üzere tüm Türkiye’de büyük ilgi görüyor.
 
AKÇAABAT SEBATSPOR'UN TARİHİ
 
Trabzon’un köklü kulüplerinden Akçaabat Sebatspor, Cumhuriyetin ilan edildiği 1923 yılında Trabzon’un Akçaabat ilçesinde Mehmet Ağa'nın başkanlığında kuruldu. Ardından Sebat İdman Yurdu adıyla sahaya çıkmaya başlayan futbol takımı, İdmanyurdu ve İdmanocağı'yla birlikte Trabzon'un üçüncü takımı oldu.
 
1968'den sonra Trabzonspor'un rezerv takımı hüviyetine büründü ve Trabzonspor'un şampiyon kadrolarında bulunan Şenol Güneş, Cemil Usta ve birçok Trabzonlu yıldız futbolcu ve antrenörün yetişmesine vesile oldu.
 
2003 yılında Süper Lig’e yükselen Akçaabat Sebatspor, 2 yıl kaldığı ligde küme düşerek Süper Lig macerasını sonlandırdı.
 
Trabzon’un 3. büyük futbol kulübü Akçaabat Sebatspor, şu an herhangi bir ligde faaliyet göstermemekte.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber