Trabzon 15 Şubat'ta başlıyor

 AK Parti Trabzon Teşkilatı 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesi seçim startını 15 Şubat’ta verecek.  Genel seçimler için sahaya çıkış tarihini açıklayan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Belediye başkanlarımızla, ilçe başkanlarımızla ve t

Trabzon 15 Şubat'ta başlıyor
 AK Parti Trabzon Teşkilatı 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesi seçim startını 15 Şubat’ta verecek. 
 
Genel seçimler için sahaya çıkış tarihini açıklayan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Belediye başkanlarımızla, ilçe başkanlarımızla ve teşkilatlarımızla birlikte 15 Şubat’tan itibaren sahaya çıkıp vatandaşın ayağına gideceğiz, çok çalışacağız ve hedefimize ulaşacağız” dedi.
 
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile bir araya gelen Revi, seçim stratejisi konusunda Balta ile fikir alışverişinde bulundu. Bakan Yardımcısı Balta’yı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte misafir eden Başkan Revi, “15 Şubattan itibaren sahaya çıkacağız ve vatandaşlarımızın ayağına gidip onları dinleyeceğiz. 2015 genel seçimleri için belirlediğimiz hedef olan ‘6 milletvekilinin 6’sını da’ kazanmak adına kolları sıvayacağız” dedi. Genel seçimler öncesi hazırlıkların devam ettiğini ve çalışmalara da başladıklarını ifade eden Başkan Revi, “Belediye başkanlarımızla ve ilçe başkanlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Çok iyi bir çalışmayla birlikte hedeflerimize ulaşacağız, herkes partiniz neferidir. Bakan Yardımcımız Balta kongre sürecinde sağ olsun yanımızdaydı ve destek verdi. Ankara’da da gururumuz olan ve Ankara’ya her gidişimizde bizimle ilgilenen Balta’ya huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de her daim yanımızda olacaktır” şeklinde konuştu.
Balta ise yaptığı konuşmada “Haydar Revi başkanımızın şerefli namuslu ve dürüst olduğuna bir abim bir kardeşim olduğuna ben şahitlik ediyorum. Yüzü soğuk gibi görünür fakat çok esprilidir, dünya güzeli bir insandır” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler