Yenilginin ardından Efsaneler ne yazdı?

İlyas Akçay; REZALETLigde galibiyeti olmayan iki takımın maçında rakip Karabükspor karşısında hezimete uğrayan Trabzonspor izledik. Bu hezimetin yaşanmasında en büyük aktörün teknik patron olduğu inancındayım. Bana göre Halilhodzic, maçtan sonra beyanatın

Yenilginin ardından Efsaneler ne yazdı?

İlyas Akçay; REZALET

Ligde galibiyeti olmayan iki takımın maçında rakip Karabükspor karşısında hezimete uğrayan Trabzonspor izledik. Bu hezimetin yaşanmasında en büyük aktörün teknik patron olduğu inancındayım. 

Bana göre Halilhodzic, maçtan sonra beyanatında kullandığı ifade ile ihanet var dedi. bana göre de ihanet var.Ama bu ihanet Halilhodzic tarafından Trabzonspor'a yapılan ihanet ve takımı sabote etmedir.

Trabzonspor kurulduğu günden bu yana hiç bir teknik patronun istediği kadar futbolcu alınmadı.Buna rağmen Trabzonspor'a bakıyorum. Futbol takımı adına hiç olumlu göstergeleri yok. Bundan önceki yazımda da söyledim yine söylüyorum Halilhodzic takımı sabote ediyor.Bana göre kafasında gitmek var ama bu gitmeyi yönetimi zor duruma düşürerekten görevine son verilmesirek gitmesi için taktik uyguluyor ve yönetimi bu karar zorluyor.

Maça bakıyorum Trabzonspor Karabükspor gibi rakipler karşısında bırakın beraberliği galip gelemiyorsa Bordo-Mavililer hangi maçta galip gelecek ve taraftarlarını bu utançtan kurtaracak.

Trabzonspor'un takım olgusunda bakıyoruz. Ne olduğu belli olmayan bir 11, ne de takım taktiğinde ki bir görüntü var. Tam bir mahalle takımı gibi oynuyor. Bu kadroyu kuranlar ve kadronun oluşmasında payı olanlar ve Trabzonspor'a gönül verenlere Şampiyonluk vaat edenler eğer onlarda biraz kişilik varsa biz sebepğ olduk deyip Trabzonspor'un üzerinden ellerine çekerler.

Sahada Trabzonspor adına futboldan bahsedecek olurmlu bir yan göremiyorum. rakip Karabükspor bu kadra ile Trabzonspor'u yendiyse Trabzonspor'un geleceğinden büyük endişelerim var.

 

Hüseyin ToK; TRABZONSPOR'U ZOR GÜNLER BEKLİYOR

Bir takım düşünün; ne savunma yapmayı ne de hücum etmeyi biliyor!

Bütün futbolcular tempolu bir şekilde koşuşturuyor.Rakibi rahatsız edecek hiç bir oyuncu yok. Lig de 2 puanı olan Karabükspor top yapıyor, kontra ataklara çıkıyor Trabzonspor ise seyrediyor. Hücumda ise geriden Bosingwa, Medjani ve Zeki uzun oynuyor, bütün topları rakip kazanıyor. Bir de çok bilen Zeki yavru ortaya çıkıyor, gol yerken ayakkabısını bağlıyor, kademeye geç giriyor, bu hatasına rağmen yine koşuyor ve bu hatasına rağmen kalesine golü atoyor. 2-0 geri düşüyorsun, Zeki'nin yaptığı tek iş hakeme itiraz etmek. Yıllardır kendisini hiç geliştirememiş ama halen bu takımda oynamaya devam ediyor.

Trabzonspor 2-0 geri düştükten sonra baskı yapması gerekirken, yine savunma ile hücum arasındaki mesafe çok fazla.Bu anlayış ile Trabzonspor'un maç kazanması mucize. İlk yarıda akılda kalacak başka pozisyon yok.Futbolcular sanki maç bitsede gitsek havasındalar.İkinci yarıda aynı sistem aynı anlayış.tam kroki durumda ki Trabzonspor'u kim uyandıracak.Takım içinde lider vasıflı oyuncu yok.Gereksiz sarı kartlar görülüyor.

Waris bal yapmayan arı misali, Sefa hiç katkı yapmıyor.Medjani basit top kayıpları yapıyor, orta saha zaten yok, kurtarıcı Cardozo pres yapmıyor, savunma evlere şenlik.20 transfer yapılmış ama demekki çok transfer başarı değil. ileri ki maçların daha kötü olduğunu gösteriyor.Taraftarların olumsuz tavırları karşısında Trabzonspor'u zor günler bekliyor. bundan sonra ki maçlar da oyuncular da kaçak güreşecek.Herkes sorumluluktan kaçarsa sıkıntı daha da büyüyecek.takıma güven kalmayınca maça da kimse gitmeyecek.

Sonuçta çekilmez bir sezon Trabzonspor'u bekliyor.iyi şeyler yazmak isterdim ama görünen köyde kılavuz istemez.Durum hiç iyi değil! Vahid Hoca'da 3-0'dan sonra kaçacak yer arıyordur her halde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor