'Pek Yakında' pek tutmadı!

Haber61/magazin servisi - ABD'deki gösterisi ilgi görmeyen Cem Yılmaz'a bir kötü haber de yeni filmi 'Pek Yakında'dan geldi.2 Ekim'de vizyona giren film, ilk gün sadece 62 bin kişi tarafından izlenerek hüsrana yol açtı Şimdilerde turne için ABD'de olan Ce

'Pek Yakında' pek tutmadı!

Haber61/magazin servisi - ABD'deki gösterisi ilgi görmeyen Cem Yılmaz'a bir kötü haber de yeni filmi 'Pek Yakında'dan geldi.

2 Ekim'de vizyona giren film, ilk gün sadece 62 bin kişi tarafından izlenerek hüsrana yol açtı Şimdilerde turne için ABD'de olan Cem Yılmaz'a kötü haber...

Ünlü komedyenin 2 Ekim'de vizyona giren filmi 'Pek Yakında', beklenen ilgiyi görmedi. Boxoffice sitesinde açıklanan rakamlara göre film, vizyona girdiği ilk gün sadece 62 bin 254 kişi tarafından izlendi.

SALONLAR DA BOŞ!

Cinemaximum sitesindeki seans bilgilerine bakıldığında da; 'Pek Yakında'nın gösterildiği salonlardaki boşlukşaşırttı. Bayram tatilini fırsat bilerek filmini 2 Ekim'de vizyona sokan Yılmaz, buna rağmen beklenilen gişe rakamlarına ulaşamadı. Cem Yılmaz'ın diğer filmlerinin 3 günlük gişe rakamlarına bakıldığında ise 'Pek Yakında'nın 'pek tutmayacağı' aşikardı!

ABD'DE İSYAN ÇIKTI

Bu arada ünlü komedyenin ABD turnesi 'Standartcy' şovunun bilet satışları da tahminlerin altında kaldı. Yetkililer, biletleri satmak için gruplara yüzde 40'a varan indirim yaptı. Ancak daha önceden fiyatı 117 dolardanbaşlayan biletleri alan seyirci, isyan etti. ABD'deki Türkler, sosyal medya ve internet siteleri aracılığıyla organizasyon şirketi ve Cem Yılmaz'a isyan etti.

TRABZONSPORLULAR BOYKOT EDECEKLERİNİ AÇIKLAMIŞTI

Trabzonsporlular da film gösterime girmeden boykot kararı almıştı. Bordo mavililere Galatasaraylılar da destek vermişti. Boykota, ünlü sanatçının şike yapıldığı herkesçe kesinleştiği halde ‘adalete fener yak’ klibinde rol alması ve hak arayan Trabzonsporluların hiçe sayılması buna gerekçe gösterilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem