Yediği hatalı golleri unutturdu

Çaykur Rizespor'un Kazak kalecisi David Loriya, Samsunspor maçında yediği hatalı golleri unutturdu.PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'un Kazak kalecisi David Loriya, son 3 maçta kalesinde gördüğü tek gol ve başarılı kurtarışları ile Samsunspor maçında y

Yediği hatalı golleri unutturdu

Çaykur Rizespor'un Kazak kalecisi David Loriya, Samsunspor maçında yediği hatalı golleri unutturdu.

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'un Kazak kalecisi David Loriya, son 3 maçta kalesinde gördüğü tek gol ve başarılı kurtarışları ile Samsunspor maçında yediği hatalı golleri unutturdu. 
 
Samsunspor maçında kalesinde gördüğü 4 golle eleştiri alan, özellikle 2 golde hatası bulunan Kazak kaleci Loriya, Boluspor ve Kartalspor maçlarında kalesini gole kapattı. Denizlispor maçında başarılı kurtarışlar yapan Loriya, tek gole engel olamadı. 
 
Samsunspor maçının kendisi açısından şansız geçtiğini belirterek geçen haftalarda kendini affettirdiğini anlatan Loriya, "Son maçlarda iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Ancak takım süper. Önümüzde kritik haftalar kaldı. Artık her maça 3 puan parolası ile çıkacağız. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi. 
 
GALİBİYET SERİSİ TERSİNE DÖNDÜ 
 
Çaykur Rizespor, iç saha performansını dış saha maçlarında sürdüremeyince ilk iki yarışında yara aldı. Teknik direktör Mustafa Denizli ile ikinci devre oynadığı ilk iki deplasman maçında önce Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ardından Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasından galibiyetle dönen yeşil-mavili ekip son iki deplasman maçı olan Samsunspor ve Denizlispor karşılaşmalarında puan alamadı.
 
Mustafa Denizli nezaretinde iç sahadaki ilk maçta Adana Demirspor'a mağlup olan Ç. Rizespor, sırasıyla Göztepe, Bolu ve Kartalspor'u evinde yenmeyi başardı. İkinci devreye dışarıda iyi, içerde kötü bir grafikle giren yeşil- mavili takımda durum tersine döndü, bu kez evinde üç maç kazanan takım, son iki deplasman maçını kaybetti. 
 
SON 5 YIL 25'İNCİ HAFTALARDA AYNI GÖRÜNTÜ 
 
Bu sezon geride kalan 25 maç sonunda 42 puanla 3'üncü sırada yer alan Rizespor, 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Yeşil Mavililer, 25 maçta rakip fileleri 40 kez havalandırırken kalesinde 28 gol gördü. Çaykur Rizespor, bu kez Süper lig hasretine son vermek istiyor. 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor