Yattara'ya "takım" uyarısı

Belediye sınavının ilk yarısının son bölümlerinde yaptığı bencillikler sebebiyle oyunun ikinci bölümünde yerini Engin'e bırakan İbrahima Yattara'nın teknik heyet tarafından özel olarak uyarıldığı öğrenildi.Sahaya kaptan olarak çıkan 61 numaranın sahibine,

Yattara'ya "takım" uyarısı

Belediye sınavının ilk yarısının son bölümlerinde yaptığı bencillikler sebebiyle oyunun ikinci bölümünde yerini Engin'e bırakan İbrahima Yattara'nın teknik heyet tarafından özel olarak uyarıldığı öğrenildi.

Sahaya kaptan olarak çıkan 61 numaranın sahibine, “Önceliğimiz bireysellik değil, takım oyunu. Buna ayak uydurman gerekiyor” mesajı verilirken, Gineli’nin gelecek haftaki Kardemir Karabükspor sınavına ise büyük olasılıkla yedek başlaması bekleniyor. Deneyimli futbolcunun da moralinin oyundan alındığı için hayli bozuk olduğu edinilen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor