Yattara ve Serkan yetişecek mi?

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr. İrfan Coşkun, bu akşam antrenmanda yaşanan sakatlıklar ile ilgili olarak taraftarların yüreğine su serpti. Coşkun, Egemen, Giray, Selçuk ve Ceyhun’un sakatlıklarının çok önemli olmadığını belirterek, “Bu futbolcuların

Yattara ve Serkan yetişecek mi?

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr. İrfan Coşkun, bu akşam antrenmanda yaşanan sakatlıklar ile ilgili olarak taraftarların yüreğine su serpti. Coşkun, Egemen, Giray, Selçuk ve Ceyhun’un sakatlıklarının çok önemli olmadığını belirterek, “Bu futbolcuların hafta sonu oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oynamalarına engel bir durum yok. Her antrenmanda yaşanabilecek küçük sakatlıklar. Yattara ve Serkan’ın ise sakatlıklarıyla ilgili kesin durumu yarın yapılacak olan kontrollerden sonra söyleyebiliriz. Ama taraftarlarımızın çok fazla endişe etmelerine gerek yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor