Eski TS'li futbolcular karşı karşıya

 Gaziantepspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Kayserispor maçı öncesinde futbolcularıyla yaptığı toplantıda "Manisa'da iyi başladığımız maçı basit hatalarla kaybettik. Son iki maçtır maçı 11 kişi tamamlayamıyoruz. Bu maçta daha dikkatli olmanızı istiyor

Eski TS'li futbolcular karşı karşıya

 

Gaziantepspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Kayserispor maçı öncesinde futbolcularıyla yaptığı toplantıda "Manisa'da iyi başladığımız maçı basit hatalarla kaybettik. Son iki maçtır maçı 11 kişi tamamlayamıyoruz. Bu maçta daha dikkatli olmanızı istiyorum." diye uyardığı öğrenildi.

Kayserispor maçını Teknik direktör tolunay Kafkas için ayrı bir önem taşıyor. 3 sezon çalıştırdığı Kayserispor'a rakip olarak ilk defa çıkacak olan Kafkas, ayrıca eski takım arkadaşına Şota Arveladze'ye karşı da mücadele verecek.

Kırmızı-Siyahlı takımda sakatlığı devam eden, Jorginho antrenmana katılmazken geçen hafta kart cezalısı olan Serdar Kurtuluş takımla birlikte antrenmana katıldı

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler