Yasin bilinmeyenleri anlattı

Trabzonspor’un Gençlerbirliği’nden sezon başında transfer ettiği Yasin Öztekin, Lig Tv’de Quiz adlı program da sorulan sorulara dikkat çeken yanıtlar verdi. Bilinmeyenlerini anlattı.UNUTAMADIĞI GOLÜ: Geçen yıl Gençlerbirliği’nde Trabzonspor’a karşı oynadı

Yasin bilinmeyenleri anlattı

Trabzonspor’un Gençlerbirliği’nden sezon başında transfer ettiği Yasin Öztekin, Lig Tv’de Quiz adlı program da sorulan sorulara dikkat çeken yanıtlar verdi. Bilinmeyenlerini anlattı.

UNUTAMADIĞI GOLÜ: Geçen yıl Gençlerbirliği’nde Trabzonspor’a karşı oynadığı maç. 2-1 yenmiştik. Unutamadığım gol o gol. Trabzon’da oynuyorum. Taraftarlar arada sırada o golü aklıma getiriyor ama yapacak bir şey yok.

EN GÜZEL ASİST: Beşiktaş’a karşı oynadığımız maç. 3-2 yaptığımız golün asistini yaptım Hurşut’a.

UNUTAMADIĞI MAÇ: Beşiktaş maçı. İlk yarı 2-0 bitmişti. İkinci yarı gol atıp maçı çevirmiştik. O dönem maçları çeviriyorduk. Maç 4-2 bitmişti.

EN SEVİNDİĞİ MAÇ: Beşiktaş maçı. 2-0’dan 4-2 bitmişti. Hiç kimsenin beklemediği bir maçtı. Gençlerbirliği’nde büyük takımlara karşı bir başka oluyordu.

EN İYİ OYNADIĞI MAÇ: Gençlerbirliği ile Galatasaray’a karşı oynamıştık. Yenilmiştik ama en iyi oynadığım maç o oldu.

EN KÖTÜ OYNADIĞI MAÇ: Geçen sene Gençlerbirliği ile Karabükspor maçı. Orda hiçbir şey yapamamıştım. Paslarım bile auta gidiyordu.

EN ÇOK ETKİLENDİĞİ STAT: Avni Aker benim için çok etkileyici. Dış takımlara bakarsak İnönü Stadı orası da bayağı bir etkileyici.

ÖDÜLÜ: Christino Ronaldo. Aynı pozisyonda oynuyoruz.. Eskiden de oydu şimdi de..

EN İYİ TEKNİK DİREKTÖR: Geçen sene Gençlerbirliği’nde bu yere gelmemin nedeni Fuat Çapa ve Şenol Güneş.

EN KÖTÜ TEKNİK ADAM: O da Gençlerbirliği’nde.  Alman hocamız vardı o çok kötüydü..

EN İYİ GOLCÜ: Türkiye’de Burak Yılmaz, Avrupa’da da Messi.

EN İYİ KALECİ: Şuan tabii Onur ve Tolga abi.. İki kalecinin en iyi olmasının özelliği her ikisinde de var. O yüzden şuan Türkiye’nin en iyi 2 kalecisi bizde

EN KÖTÜ KALECİ: O Almanya’da vardı. Alman bir kaleci. O da nasıl kaleci olduğunu bende bilmiyorum. Çok kötüydü. Çok basit goller yiyordu. Ömer abi var Antalyaspor’da oynuyordu. Kötü demiyim de şansız goller yiyordu.

EN SEVDİĞİ HAKEM: Cüneyt Çakır, Türkiye’de en iyisi ve Avrupa’da da yavaş yavaş adını duyurmaya başladı. O yüzden en beğendim hakem.

EN SEVMEDİĞİ HAKEM: Sevmediğim var ama ismini söylemek istemiyorum. Kırmızı kart ondan bir kere yedim ama sarı kart her geldiği maça veriyordu.

EN YETENEKLİ FUTBOLCU: Soner Aydoğdu.. Hem genç hem yetenekli.. Bayağa bir iyi oyuncu..

EN YETENEKSİZ FUTBOLCU: Gençlerbirliği’nde Krusic.. Bu aralar iyi oynuyor ama benim için yeteneksiz. Paslar veremiyordu. Bazen antrenmanlarda topun üzerinde vuruyordu. Yeteneksiz işte..

EN ÇALIŞKAN FUTBOLCU: Barış Özbek diyebilirim. Geldiğimiz günden bu zaman kadar en çalışman futbolcu. Antrenmandan önce fitnesi gider kendine iyi bakar..

EN TEMBEL FUTBOLCU: Mehmet Sedef Gençlerbirliği’nden. Şarkıcı olsa bence daha güzel olur için. Onu da yapar inşallah..

EN KÖTÜ ŞARKI SÖYLEYEN: Son 2 üç haftadır. Soyunma odasında şarkı söyletiyoruz Giray abime.. Giray abi bayağa yeteneksiz. Sesi iyi değil. Bence futbol oynasın şarkıcılığı bıraksın.

EN FAZLA YEKMEK YİYEN: Mark Janko.. Benim yediğimin 3 tabak daha fazla yiyor. 3-4 tane muz yiyor.. Yanında çikolata bal falan bayağı götürüyor..

EN BONKÖR: Cem abi.. Hem beraber gidelim hem de normal fark etmez..

DUŞTA EN FAZLA KALAN: Halil Altıntop.. Saunaya girmeyi çok seviyor. Duşa da geldiğinde 10-15 dakika çıkmıyor duştan..

EN DOĞRUCU: Gençlerbirliği’nden Cem abi ve Trabzonspor’dan da Halil abi.. Ne düşünüyorsa onu söylüyor

EN GADDAR: Ersen Martin

EN YUMUŞAK:  Ergun Teber..

EN SEVDİĞİM YEMEK: Baki ustanın bonfilesi

EN SEVDİĞİ FİLM: Bad Boys..

EN SEVDİĞİ AKTÖR: Wİll Smith

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor