Yankaya o hareketi neden yapmış?

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Süper Lig'in 11. haftasında görev alan hakemlerin performansını değerlendirdi.Galatasaray'ın Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşmada gol öncesi hakem Özgür Yankaya'nın yaptığı ayak hareketi hakkında, "İstem dışı b

Yankaya o hareketi neden yapmış?

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Süper Lig'in 11. haftasında görev alan hakemlerin performansını değerlendirdi.

Galatasaray'ın Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşmada gol öncesi hakem Özgür Yankaya'nın yaptığı ayak hareketi hakkında, "İstem dışı bir hareket" dedi.

İSTEM DIŞI YAPTIĞINI SÖYLEDİ

Zekeriya Alp açıklamasında, "Galatasaray - Gaziantepspor maçında Özgür Yankaya'nın bir refleks hareketi var, bu hareket uzun yıllar futbolun içerisinde olan insanların yapabileceği istem dışı bir hareket. Özgür hoca ile konuştum, kendisi de istem dışı bir harekette bulunduğunu söyledi. Bunun dışında kendisine daha fazla sorabileceğim bir şey yok. Olmaması gereken bir hareket, hakemler hareketlerine ve konuşmalarına daha fazla dikkat edecekler. Özgür Yankaya'nın bu hareketi istem dışı. Kendisi de bunun farkında. Ben de görünce şaşırdım." sözlerini kullandı.

kralspor243.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor