Yanan TS Club yenilendi

Ts Club’ın İstanbul Bakırköy mağazası yenilenen dekoru ve ürünlerle aynı adreste hizmetine devam ediyor. Ts Club İstanbul Mağaza Müdürü Tayfun Kazancı, talihsiz bir kaza geçirdiklerini ifade ederek, “Allah beterinden korudu. Yangın tüm işhanına yayılmadı.

Yanan TS Club yenilendi

Ts Club’ın İstanbul Bakırköy mağazası yenilenen dekoru ve ürünlerle aynı adreste hizmetine devam ediyor. Ts Club İstanbul Mağaza Müdürü Tayfun Kazancı, talihsiz bir kaza geçirdiklerini ifade ederek, “Allah beterinden korudu. Yangın tüm işhanına yayılmadı. Yangından sonra mağazamızın yeni bir yüzü oldu. Konsept değişikliğine gittik. Adresimiz aynı, Bakırköy İstanbul caddesinde hizmet vermeye devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

 

“Yeni Ürünler Bekliyoruz”

 

Öte yandan Trabzonspor’un ligdeki konumu nedeniyle ürün yetiştirmekte zorlandıklarını söyleyen Tayfun Kazancı, “Her gün Trabzon’dan mal geliyor ama yetiştiremiyoruz. Yangından sonra taraftarımızın vefasını gördük. Tabii ligdeki konumumuzun da etkisi var. Kulübümüzden özellikle ikinci yarıdan sonra daha fazla ürün talebinde bulunacağız” şeklinde konuştu.

 

Aytekin Akay/ İstanbul

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor