Trabzon Sadettin Güner'i unutmadı

Trabzon'da silahlı saldırı sonucu öldürülen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadettin Güner ile oğlu Selçukhan Güner, ölümlerinin 6. yılında mezarları başında anıldı.  Trabzon'un Maçka ilçesin

Trabzon Sadettin Güner'i unutmadı

Trabzon'da silahlı saldırı sonucu öldürülen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadettin Güner ile oğlu Selçukhan Güner, ölümlerinin 6. yılında mezarları başında anıldı.

 

Trabzon'un Maçka ilçesinin Uçarsu köyünde düzenlenen törene, Güner'in eşi Melek ve oğlu Ahmet Faruk Güner ile yakınları, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, çok sayıda öğretim üyesi ile öğrenciler katıldı.

 

Mezar başında okunan duaların ardından konuşan Prof. Dr. Özen, Sadettin Güner'in ölümünün üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen, acısını hiç unutmadıklarını söyledi.

 

Güner'i hiçbir zaman unutmayacaklarını ifade eden Özen, ''Çok erken bir zamanda aramızdan ayrılmasının üzüntüsünü hep duyuyoruz. Kendisini menfur bir saldırıda kaybetmiş olmak ise bizlere ayrı bir acı veriyor. Kederli ailesine tekrar baş sağlığı diliyorum'' dedi.

 

Trabzon'un Boztepe Mahallesi'nde, 7 Ocak 2005'de Prof. Dr. Güner, eşi ve 3 çocuğuyla otomobiliyle seyir halindeyken silahlı saldırıya uğramış, saldırıda Prof. Dr. Güner ile 4 yaşındaki oğlu Selçukhan Güner ölmüş, eşi ve 2 çocuğu olaydan yara almadan kurtulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam