Yanal'dan aynı kadro

Spor toto Süper Ligin 12. haftasında Konya'da beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal Gençlerbirliğini 4-1 mağlup ettiği kadroda değişikliğe gitmedi.Deneyimli teknik adam kalede Fatih Öztürk'e forma verirken savunma hattı

Yanal'dan aynı kadro

Spor toto Süper Ligin 12. haftasında Konya'da beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal Gençlerbirliğini 4-1 mağlup ettiği kadroda değişikliğe gitmedi.

Deneyimli teknik adam kalede Fatih Öztürk'e forma verirken savunma hattında Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos ve Musa dörtlüsüne şans verdi. Onların önünde Cezayirli oyuncu Medjani forma giyecek.  Ortasahada Özer, Mehmet, Yusuf ve Sefa dötlüsü olacak. Hucum hattında ise Cardozo forma giyecek.

SONER KADROYA ALINMADI

Ersun Yanal tarafından sürekli 18 kişilik kadroya alınan bazı maçlarda da oyuna dahil olan Soner Aydoğdu bugün Beşiktaş karşılaşmasında 18 kişilik kadroya alınamdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor