Yanal kadroyu değiştirecek

Trabzonspor'da Teknık direktör Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda oynayacakları Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında kadroda değişiklik yapmayı planlıyor.Savunma bölgesinde yasanan sıkıntı nedeni ile Bosingwa'yı son haftalarda sto

Yanal kadroyu değiştirecek

Trabzonspor'da Teknık direktör Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda oynayacakları Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında kadroda değişiklik yapmayı planlıyor.

Savunma bölgesinde yasanan sıkıntı nedeni ile Bosingwa'yı son haftalarda stoperde oynatan fakat bu hamlesi nedeni ile oldukça fazla elestiri alan Yanal'ın, Mersin maçında Bosingwa'yı yeniden sag beke çekecegi ve savunmanın ortasında ise Aykut ile birlikte cezası dolan Medjani veya Ugur'a forma verecegi ifade edildi. Salih'i ön liberoya çekecek olan Yanal, Sefa ve Fatih'i dinlendirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor