Anahtar Deliği - Aşık-Malkoç diyaloğu damga vurdu. 07.03.2015

AK Parti Trabzon il teşkilatı Zorlu Grand Hotel’de düzenlemiş olduğu kahvaltıda milletvekili aday adaylarıyla basanı buluşturdu.

Anahtar Deliği - Aşık-Malkoç diyaloğu damga vurdu. 07.03.2015

AŞIK-MALKOÇ DİYALOĞU DAMGA VURDU

AK Parti Trabzon il teşkilatı Zorlu Grand Hotel’de düzenlemiş olduğu kahvaltıda milletvekili aday adaylarıyla basanı buluşturdu.

Mikrofonda konuşmanın az ikili sohbet ve özel röportajın bol olduğu buluşma amacına ulaştı.

Gazetelerde yayınlanan ve resmi olmadığı açıklanan temayül yoklaması sonucu üzerine, birinci çıkan aday adayı Şeref Malkoç’a bir gazeteci tarafından düşüncesi soruldu.

Malkoç bu soruyu üstü kapalı bir şekilde cevaplandırırken, aday adaylarından Eyüp Aşık’ın yaptığı konuşmada, temayül sonuçlarını basına sızdıranları ihanetle suçlaması toplantıya damga vuran diyalog olarak günün manşeti oldu.

TEMAYÜL SONUÇLARI BALTA’YI MUTLU ETMİŞ

Genel seçim gündeme geldiği günden beri Trabzon milletvekili aday listesinde seçilecek bir sırada yer bulacağına kesin gözle bakılan aday adayı Muhammet Balta çok mutlu.

Balta’yı mutlu eden gelişmeler arasında büyük değer verdiği ise basına yansıyan temayül sonucu oluyor.

Temayül sonucunda Şeref Malkoç’un ardından ikinci sırada çıkan Balta, bu sonucu çok önemsiyor ve teşkilatlar nezdinde nerede olduğumu test için büyük merağım vardı. Teşkilatların bana sonsuz sahip çıkmış olması beni mutlu etti.

Kesin aday gösterilmesi için en önemli aşamaları geçtiğine inanan Balta, sıralamada ilk üç içinde yer alıp milletvekili seçileceğinden emin.

KILIÇDAROĞLU EMEKLİLERİ SEVENDİRDİ

AK Parti iktidarı döneminde hükümetler tarafından üvey evlat muamelesine tabı olan kesimlerin başında emekliler geliyor.

Enflasyona endekslenen maaş zamları, reel artışlar karşısında eriyen emeklilerin iktidarlardan emekli maaşlarına zam beklentisi had safhada.

Önceki akşam özel bir televizyon kanalında gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun somut bir şekilde, iktidara gelirsek emeklilere kurban ve ramazan bayramlarında iki maaş ikramiye vereceğiz açıklaması emekli kesimini sevindirdi.

CHP iktidara gelecek çoğunluğu 7 haziran seçiminde bulup bulmayacağı tartışma konusu bile olsa, emeklilere yönelik zam çalışmasını yaparak, seçime aylar kala genel başkan tarafından açıklamanın yapılması bu kesimde memnuniyetle karşılandı.

AK Parti seçim propaganda döneminde emeklilerle ilgili bir düzenleme yapıp yapmayacağının sözünü verip vermeyeceği de merak konusu!

EZELİ RAKİPLER KÜME DÜŞERSE

Trabzon’un en eski ve köklü kulüplerinden İdmanocağı ile İdmangücü arasında tatlı bir rekabet vardır.

Bu rekabet iki kulübü de başarıya taşımış, uzun ömürlü olmalarına büyük katkı sağlamıştır.

Ancak, iki kulübün Trabzon amatör kümesinde mücadele veren futbol takımları küme düşerek camialarına matem yaşattılar.

Kulüp tarihinde hiçbir dönem küme düşmeyen İdmanocağı camiasının önde gelen isimleri, takımın ilk kez oynadığı ligde küme düşmesinden yönetimi sorumlu tutarken, futbol kulübü olarak Türkiye’ye nam salmış İdmanocağı takımının küme düşmesini adeta seyrettiler, kulüp tarihi başarılarla dolu olan İdmanocağı takımın en kısa sürede hak ettiği ligde mücadele etmesini bekliyorlar.

YOMRA’NIN HEDEFİ 2019 SEÇİMLERİ

Yomra ilçesinde AK Parti’ye gönül vermiş insanlar buruk bir dönemi yaşıyorlar.

Genel seçim dönemi olması münasebetiyle her gün bir milletvekili aday adayını ağırlayan teşkilat yöneticileri, 49 aday adayının arasında Yomra’dan bir tane bile aday adayı çıkmamasının ezikliğini yaşıyorlar.

AK Parti’nin ilçe genelinde aldığı oy oranının yüksekliği, belediye çalışmalarındaki başarıya rağmen, Yomra’ya bir milletvekili yakıştırdıkları halde, aday adayının daha olmaması yakınmalara yol açıyor.

Ancak, iktidar partisinin Yomra temsilcileri bu durum karşısında pes etmiş değil.

Tüm umutlarını 2019 yılında yapılacak çifte seçimde Yomra’nın en azından milletvekili aday adayı çıkmasını değil, seçilecek milletvekili olması için şimdiden kolları sıvamış durumdalar.

Görünen o ki, Yomralılar 2019 seçimlerinde Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu meclise göndermek için şimdiden seferberlik başlatmışlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler