Yanal hangi mevkilere transfer istedi?

Trabzonspor’da Eskişehirspor karşısında alınan farklı mağluniyet sonrası yönetim bugün bir toplantı gerçekleştrdi.Yapılan toplantının bir numaralı maddesi ise transfer oldu.Haber61 spor servisinin edindiği bilgiye göre; Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yöne

Yanal hangi mevkilere transfer istedi?

Trabzonspor’da Eskişehirspor karşısında alınan farklı mağluniyet sonrası yönetim bugün bir toplantı gerçekleştrdi.Yapılan toplantının bir numaralı maddesi ise transfer oldu.

Haber61 spor servisinin edindiği bilgiye göre; Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yönetime sunduğu rapor doğrultusunda transfer istediği mevkiler netlik kazandı. Tecrübeli hocanın başta stoper olmak üzere kaleci ve orta saha oyuncusu da talep ettiği öğrenildi. Bordo mavili ekibin transferde yabancı futbolcu düşünmediği belirtilirken Yanal'ın listesindeki isimlerin tamamının yerli futbolculardan oluştuğu belirtildi.

Öte yandan transfer gündemindeki isimleri gizlemeye çalışan yönetimin futbolcuların fiyatlarının artmasından endişe ettiği öğrenildi.

Özel haber: Tuncay Lakot / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor