Yanal: farklı süreçlerden geçtik

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal maç sonu açıklamalarda bulundu.Yanal, "Bizim oynadığımız ilk yarıdaki 16 maç. Sonrasında ve ikinci yarıdaki 6 maç sonunda 14 puan topladık. Bu maçı kazanırsak en çok puan toplayan takım olacağız. Bir çok farklı sür

Yanal: farklı süreçlerden geçtik

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal maç sonu açıklamalarda bulundu.

Yanal, "Bizim oynadığımız ilk yarıdaki 16 maç. Sonrasında ve ikinci yarıdaki 6 maç sonunda 14 puan topladık. Bu maçı kazanırsak en çok puan toplayan takım olacağız. Bir çok farklı süreçlerden geçtik. Bu akşam alacağımız puanla topladığımız 17 puan bizinm için çok iyi olacak. Oyuncularımız bu felsefede sonucu alabilecek bir oyunu sahaya koymak zorundalar. Bizde onlara güveniyoruz." dedi.

Yanal Waris'in sakatlığının geçmesi ve 18 kişilik kadroya girmesi ile ilgili olarak, "Waris'in sakatlığı düzeldi. Daha önce sürekli oynayan Aykut bugün oynamıyor. Herkes sırası gelice zaman alacak." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor