Vural: Murat Trabzon'a dönecek

Vural ayrıca Trabzonspor'dan kiralanan Murat Tosun'un da sezon sonunda kulubüne geri gönderileceğini söyledi.Spor Toto Süper Lig'de 18 puanla son sırada bulunan Konyaspor'da tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, yeni sezonun hesaplarının yapılması gerektiği

Vural: Murat Trabzon'a dönecek

Vural ayrıca Trabzonspor'dan kiralanan Murat Tosun'un da sezon sonunda kulubüne geri gönderileceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de 18 puanla son sırada bulunan Konyaspor'da tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, yeni sezonun hesaplarının yapılması gerektiğini söyledi. Vural, "Hayal tacirliği yapmaya ve hiç kimseyi kandırmaya gerek yok. Gerçekler ortada. Artık yeni sezon için planlamanın yapılmasına bir an önce başlanması gerekiyor" dedi.

BİR ÇOK OYUNCU İLE YOLLAR AYRILACAK
Yabancı oyuncuların takımda kalıp kalmayacakları sorusunu da cevaplayan Yılmaz Vural, bu hafta içinde üç yabancı futbolcu ile yolların ayrılacağını söyledi. Vural, "Devre arasında takıma katılan oyunculardan Salibasic ile sözleşme feshedildi. Montano'nun menajeri Konya'ya gelecek ve sözleşmesi karşılıklı anlaşma yoluyla fesih yoluna gidilecek Tazemata ise anlaşma yanlısı değil.

Sezon sonuna kadar kalmak istiyor. Tazemeta yarından itibaren alt yapı oyuncularımızla idmanlara çıkacak. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyunculardan kaleci Orkun, Erdinç takımdan ayrılacak. Mehmet Sedef ile takımda kalması konusunda tekrar görüşeceğiz. Devre arasında kiralık olarak gelen Mehmet Batdal ve Musa Çağıran'ın takımda kalmasını istiyorum. Kulüpleriyle transfer için görüşüleceğiz.

Galatasaray'dan devre arasında kiralanan genç oyuncu Emre Yüksektepe ve Trabzonspor'dan kiralanan Murat Tosun'un ise takımlarına geri dönecek" dedi.

Vural, alacaklarını tahsil amacıyla federasyona başvurdukları öğrenilen kaleci Orkun Uşak ve Murat Tosun'un önümüzdeki günlerde şehirden ayrılabileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor