Aday gösterilmeyen Aykan ne dedi

AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan Genel Merkez tarafından 24. Dönem milletvekili adayı gösterilmemesi üzerine bir basın açıklaması yayımladı. İşte Aykan’ın açıklaması;12 Haziran seçimlerinin, ülkemiz ve Trabzon’umuz için hayırlı olmasını diliyorum.

Aday gösterilmeyen Aykan ne dedi

AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan Genel Merkez tarafından 24. Dönem milletvekili adayı gösterilmemesi üzerine bir basın açıklaması yayımladı. İşte Aykan’ın açıklaması;

12 Haziran seçimlerinin, ülkemiz ve Trabzon’umuz için hayırlı olmasını diliyorum. Partimizden aday olan kardeşlerime başarılar diliyorum. Aday adayı olarak partimize güç katan, hareket getiren kardeşlerime de şükranlarımı sunuyorum.

AK Parti’nin hizmetlerine ülkemizin ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Yerimiz ve konumumuz ne olursa olsun 2023 Vizyonu etrafında kenetlenerek hep beraber canla başla çalışmalıyız.

Partimize gönül vermiş insanlar olarak bizlerin nerede olacağı değil, partimizin ve ülkemizin nerede olacağı önemlidir.

Bizlere 2 dönem belediye başkanlığı, 2 dönem de milletvekilliği hizmeti imkânını sunan saygıdeğer hemşerilerime, sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Her zaman onların hizmetinde olacağım. Trabzon’a hizmet bizim için bir şeref ve onurdur. Şehrimizin kimseye borcu yoktur. Hepimizin, şehrimize ve insanımıza hizmet görevi vardır.

Şahsıma tevdi edilen bu mukaddes görev süresince elimden geldiği kadar ülkemizin ve şehrimizin hizmetinde olmaya gayret gösterdim. AK Parti Genel Merkezinde Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevimi sürdüreceğim.

Bütün teşkilat mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Onların üzerimizde çok hakkı var. Bütün hemşerilerimize tekrar tekrar teşekkürler ediyorum. 12 Haziran tarihinden itibaren omuzlarımdan dağlar kadar yük kalktığının farkındayım. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan insanımızın ve ülkemizin mutluluğudur.

Aktif siyaset dönemimde hizmetlerinde olduğum bütün Trabzonlu hemşerilerimizden, haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Her şey Türkiye için,

Her şey Trabzon için,

Saygılarımla,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler