Volkan şikeye sahip çıktı!

Şike yaptığı UEFA, CAS ve Yargıtay tarafından onaylanan Fenerbahçe'nin kalecisi 2010-11 sezonu şampiyonun kendileri olduğunu iddia etti.UEFA ve FIFA'nın Türkiye'de ki adaletsizliğe el atmasının beklendiği bu günlerde hala şike yapmadıklarını savunan Volka

Volkan şikeye sahip çıktı!

Şike yaptığı UEFA, CAS ve Yargıtay tarafından onaylanan Fenerbahçe'nin kalecisi 2010-11 sezonu şampiyonun kendileri olduğunu iddia etti.

UEFA ve FIFA'nın Türkiye'de ki adaletsizliğe el atmasının beklendiği bu günlerde hala şike yapmadıklarını savunan Volkan Demirel şikeden ceza alan başkanlarına da destek olduklarını açıkladı. Bununla da yetinmeyen Volkan,  Fenerliler hariç herkesin şikeyi kabul etmesine rağmen Türkiye'de herkesin şampiyonluklarına inandığı öne sürdü.

Türk futbol tarihine kara leke süren Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, Fenerbahçe Kulübü'nün aylık olarak çıkardığı Fenerbahçe Dergisi'nin şubat sayısında yer alan röportajında, 2010-2011 sezonunda elde ettikleri şampiyonluğun annelerin ak sütü gibi helal olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Biz futbolcular olarak her şeyi biliyoruz. Her zaman doğrunun yanında olduğum için başkanımız Aziz Yıldırım'ın da doğru konuştuğunu biliyorum. Başkanımız dik durduğu müddetçe bizler de arkasındayız. 2010-2011 sezonu şampiyonluğunun da sonuna kadar arkasındayız. Bu kupayı bizden almaya çalışanlara da bu kupayı vermeyeceğiz."

Başkalarının bazı söylem ve konuşmalarla bu şampiyonluğu dile getirebileceğini ama kendilerinin o kupayı kaldıran takımın mensubu olduklarını vurgulayan Volkan , "Ne yaptığımızı, nasıl mücadele ettiğimizi de futboldan anlayan ve futbol cahili olmayan insan bilir. O yüzden de biz, bu şampiyonluğun doğru olduğunu ve bu doğrunun arkasında sonuna kadar duracağımızı her defasında söyleyeceğiz. Hayatım boyunca da 2010-2011 sezonunun şampiyonunun Fenerbahçe olduğunu söyleyeceğim" ifadelerini kullandı.

Kendilerinin 3 Temmuz sürecinde olduğu gibi Yargıtay’ın almış olduğu son kararın ardından birlik ve beraberliklerini bozmadan Fenerbahçelilik duruşunu bir kez daha göstereceklerini anlatan Volkan Demirel, görüşlerini şöyle aktardı:

"Bizler, içinde bulunduğumuz bu zor durumu da atlatacağımızı düşünüyoruz. Evet, 3 Temmuz sürecindeki ilk günlerde psikolojik olarak etkilendik ama artık bu sıkıntıları aştık diyebilirim. Bu zorluğa rağmen dik durup, doğru bildiğimiz şey için mücadelemiz devam edecek. 3 Temmuz sürecinde 'Acaba yaptılar mı?' diye şüphe edenleri şu an şüphe duyduğuna inanmıyorum. Herkes 2010-2011 sezonundaki şampiyonluğumuzun haklılığına inanıyor. Bunu diğer takımların taraftarları da söylüyor. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor