Validen Aziz Yıldırım açıklaması

  İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Konyaspor maçına valilik izni olmadığı için giremediği iddialarına da yanıt verdi. Vali Mutlu, katıldığı “17. Avrasya Ekonomi Zirvesi”nde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını y

Validen Aziz Yıldırım açıklaması

  İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Konyaspor maçına valilik izni olmadığı için giremediği iddialarına da yanıt verdi.

 Vali Mutlu, katıldığı “17. Avrasya Ekonomi Zirvesi”nde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

AZİZ YILDIRIM’IN MAÇA GİREMEDİĞİ İDDİALARI

 İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Yargıtay tarafından cezası onanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Konyas Torkupor maçına valilik izni olmadığı için giremediği iddialarına ilişkin soruyu da cevaplandırdı. “Bunun bizimle hiçbir ilgisi yok” diyen Vali Mutlu, “Bu konularla ilgili vilayetin bir takdir, karar mercii olması söz konusu değil. Bu tamamen federasyonla ilgili. Valiliğimiz tarafından bu konuyla ilgili verilmiş bir karar yoktur. Bende basında gördüm. Sanki valiliğin böyle bir aldığı karar neticesinde Aziz Beyin maçı izlemesi yasaklanmış gibi. Valiliğimizin böyle bir kararı yoktur. Valiliğimizin bu konuda yetkili değildir zaten” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor