Unutulan yıldız Olcan Adın!

Trabzonspor'dan gidince dip yaptı

Unutulan yıldız Olcan Adın!
HABER61 SPOR SERVİSİ - Trabzonspor'un parlatarak Türk futboluna sunduğu isimlerden biri de Olcan Adın olmuştu. Ancak yetenekli oyuncunun İstanbul aşkı kendisini bitirdi...

Bordo mavili takımın 2011-12 sezonunun devre arasında Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı Olcan Adın kısa süre içerisinde parlayarak takımın yıldızları arasında gösterilmeye başlamıştı. Trabzon'da kaldığı iki yıl boyunca Türk futbolunun en iyi kanat oyuncularından biri haline gelen Olcan, 2013-14 sezonunun bitmesine kısa süre kala sorunlarla anılmaya başlanmış ve transferi kafasına koyarak rotasını İstanbul'a çevirmişti. İstanbul hevesine yenik düşerek Galatasaray'a transfer olan Olcan, Trabzonspor'da yakaladığı çıkışın tam tersi hızda yeni takımında dibe çakılmıştı. Trabzonspor'da 113 karşılaşmada 30 gol 29 asist yaparak zirveye çıkan yetenekli oyuncu sarı kırmızılı takımda ise kadroya bile girmekte zorluk çekerken çoğu sonradan oyuna girdiği 84 karşılaşmada 4 gol 11 asist yapabildi. Sonun başlangıcına hızla ilerleyen Olcan bu sezonun başında ise tamamen gözden çıkarılarak sözleşmesi feshedildi.

Galatasaray'dan adeta kovulan Olcan, kulüpsüz kaldı. Hiç bir takıma gidemeyen ve artık kariyerinin sonuna ilerleyen 31 yaşındaki oyuncunun umudu devre arası transfer dönemi olsa da aylarca futbol oynamayan bir oyuncunun üst seviye bir takıma transfer olabilmesi zor bir ihtimal olarak görünüyor. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler