Üniversite Mezunu Hakemler Geliyor

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerinde çekti. Alp yaptığı açıklamada Türkiye'de hakemlerle ilgili yeni bir devrin başlayacağını belirtti. Yapılacak olan bu yeni uygulamaya göre hakem olmak isteyen adaylar , Anad

Üniversite Mezunu Hakemler Geliyor

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerinde çekti. Alp yaptığı açıklamada Türkiye'de hakemlerle ilgili yeni bir devrin başlayacağını belirtti.
 
Yapılacak olan bu yeni uygulamaya göre hakem olmak isteyen adaylar , Anadolu Üniversitesi'nde eğitim programlarına katılacak. MHK'nın verdiği eğitimleri alan hakemler  14 haftalık bir dönemin sonunda sınavlara girecek. Girdiği bu sınavlar sonucunda sertifika
almaya hak kazananlar hakemliğin ilk aşamasını aşmış olacak.İnternetten dersleri takip edebilecek olan hakemler yılda en fazla 3 defa "Futbol Hakemliği Sertifika Programı"na  katılma durumundalara. 3 ay sürecek bu eğitimin ardından başarılı olan adaylar hakemlik yapabilecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor