Umut Ronaldo kramponunu tanıttı

Trabzonsporlu Yetenekli oyuncu Umut Bulut, Yeni Kramponu Nike Mercurial Vapor Superfly III'ü, Nike İstinyepark mağazasında Düzenlenen Bir Toplantıyla Tanıttı.  Tanıtımı Trabzonsporlu futbolcu Umut Bulut tarafından Nike İstinyePark mağazasında yapılan Nike

Umut Ronaldo kramponunu tanıttı

Trabzonsporlu Yetenekli oyuncu Umut Bulut, Yeni Kramponu Nike Mercurial Vapor Superfly III'ü, Nike İstinyepark mağazasında Düzenlenen Bir Toplantıyla Tanıttı.

 

Tanıtımı Trabzonsporlu futbolcu Umut Bulut tarafından Nike İstinyePark mağazasında yapılan Nike Mercurial Vapor SuperFly III, futbol sahasında oyunculara inanılmaz ölçüde hafiflik, hız ve esnek bir performans kazandıran, en son teknoloji ürünü yenilikler sağlama konusundaki efsanesini sürdüren Mercurial'ın yedinci modeli.

 

Cristiano Ronaldo ve Alexandre Pato gibi dünyanın en hızlı futbolcularından alınan görüşler ışığında Nike tasarım ekibi, seri hızlanma ve çok yönlü çekiş sağlayarak adeta oyunun kurallarını değiştiren bir ayakkabı yarattı.

Günümüzün yüksek düzeyde teknik ve fiziksel unsurlar üzerine kurulu karşılaşmaları, en ufak bir boşluktan faydalanmak, karşı tarafın bir anlık konsantrasyon kaybını kendi yararı için kullanmak ve rakibi dezavantajlı bir konumda tutmaktan ibarettir.

 

Avrupa'nın birinci liglerinde oynayan seçkin oyuncularla yapılan denemeler, bir savunma oyuncusuna karşı süratin ve hızlı yön değişiklikleri yapmanın kritik önem taşıdığını ortaya koydu. Bu noktada krampon tasarımında ayak parmağının tutunma gücü ile kaymanın en az düzeye indirilmesi öncelikli konular oldu.

 

Yeni Mercurial Vapor SuperFly III, ellerine geçirecekleri her fırsatı değerlendirmeleri için oyuncuların hazır ve formda olmalarının yanı sıra, gerekli tutunma gücüne ve hâkimiyete sahip olmalarını sağlıyor.

 

KUSURSUZ TUTUNMA ÖZELLİĞİ

Ön ayak bölümündeki uyarlanabilir tutunma teknolojisi ve basınçla etkinleşen ön bölüm çivileri, ihtiyaç hâlinde ileriye doğru 3mm'ye kadar uzayarak oyuncuların hızlanıp yavaşlamalarına ve olumsuz saha koşullarında hızla yön değiştirmelerine olanak veriyor. araştırma laboratuarında yaptığı çalışmalar sonucunda Nike, Dünya Şampiyonası final karşılaşmaları gibi önemli müsabakalarda oyuncuların kaydığını tespit etmiş (63 maçta 845 kayma olayı ya da bir önemli turnuvada maç başına yaklaşık 14 kayma), ayakkabı performansı, tutunma gücü ve uyum özelliklerine yeniden odaklanılmasını sağlamıştır.

 

FLYWİRE TEKNOLOJİSİ

Aerodinamik şekilde geliştirilmiş üst kısımda kullanılan yenilikçi Flywire teknolojisi, ultra hafif bir destek sağlıyor. yüksek düzeyde geliştirilmiş telli yapı, ayağı daha dinamik bir şekilde kavrayarak daha iyi bir his ve uyum temin ediyor.

 

KARBON-FİBER AYAKKABI ALTI

Nike Mercurial Vapor Superfly III, son derece hafif bir platform sunarak, oyuncuların yere ve tutunma unsurlarına yakın kalmalarını sağlıyor. Konturlu tasarımı, artan bir uyum ve duygu elde etmek adına ayağın biçimini yansıtırken, delikli hafif tabanlık ise hem hafif bir destek sunuyor hem de ayakkabının basıncını azaltıyor.

 

AERODİNAMİK ÜST KISIM

Daha az katmanlı ve Teijin sentetik derili, geliştirilmiş kompozit üst kısım dayanıklılık sağlıyor ve tüm saha koşullarında ayakkabının ayağa uyumunu, konforu ve performansı artırıyor.

 

İSTEK ÜZERİNE ÇEKİŞ

Parmağın yerden kalkarak ayağın harekete geçmesi olan toe-off 'a, yani kaymayı azaltmak için ilk adımın tutunmasına yoğunlaşan üç kanatlı konfigürasyon, her türlü saha koşulunda yönsel açıdan konumlandırılmış kanatların, kesmeyi ve yön değiştirme hızını azami düzeye çıkarması anlamına gelir. Ortadaki tutunma kolları, hızlanma ve frenlemeyi artırır.

 

RENK ŞEMASI

Yeni Mercurial Vapor Super Fly III'ün göz kamaştırıcı hızına uygun olarak, topuk ve üst kısım çevresinde uygulanan çarpıcı renk kombinasyonu ile grafik işlem, saha üzerinde görünürlüğü ve mevcudiyeti artırıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor