Ulaş Özdemir, TFF'ye meydan okudu

Gazeteci yazar Ulaş Özdemir'in yazısı şu sözlerle meydan. İşte o yazının bir kısmı; Senaryosu perde perde yazılıp, 3 senedir dünyaya gösterilen, 'Türk Futbol Tiyatrosu'nu dakika dakika izledi. İnşaat işçileriyle, tarla işçileriyle, federasyonuyla, kurulla

Ulaş Özdemir, TFF'ye meydan okudu
Gazeteci yazar Ulaş Özdemir'in yazısı şu sözlerle meydan.
 
İşte o yazının bir kısmı;
 
Senaryosu perde perde yazılıp, 3 senedir dünyaya gösterilen, 'Türk Futbol Tiyatrosu'nu dakika dakika izledi. İnşaat işçileriyle, tarla işçileriyle, federasyonuyla, kurullarıyla hakkının, emeğinin, umudunun nasıl çalındığını izledi... Hakkını çalanların, hakkını çalanların destekçilerinin ve aklayıcılarına nasıl saygınlık atfedildiğini gördü.
Sebepleri görmeyenler, görmek istemeyenler, hırsızlıktan beslenenler Onur'u anlayamaz.Yağışlı havanın doğu bölgelerimize ilerlediği "müjdelenen" dönemin kafaları, Onur'u okuyamaz. Bazılarına apolet ve makam araçlı saltanat; ötekilere de karnı boş ve sefil bir kahramanlık vaad edilen yapının beslemeleri Onur'u bilemez, göremez, duyamaz.Onur'un sözlerinin altına imza atacak milyonlar var. Hepsinin sözcüsü idi pazartesi akşamı Onur. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşadığı unutulan milyonların sözcüsü. Pontuslu, hamsi, akılsız diye aşağılanmaya çalışılan milyonların sözcüsü...O milyonlar dayanamıyor artık. Sel geliyor, bilesiniz. 
 
DEMİRÖREN!
 
 İstifa etmeyi aklından bile geçirme. Çünkü, bu ortamın oluşmasında emeğin çok büyük. Yaptıklarını temizleme vaktin çok yakın. Biliyorsun şike yapanları sen baştacı ettin. Onları sen küme düşüreceksin.
Sen! Tarihe geçeceksin..
Sayende ve sayenizde, futbolumuz son perdesine geldi. Türk futbolu artık pisliklerini taşıyamıyor. 3 haftada, aslında 3 yıl ve 3 haftada kendi kendini imha etti.
Kurulan düzeni ahlak ve hukuk bozacak.
Mücadele bozacak. Onur bozacak.
Onur. Seninle gurur duyuyorum kardeşim.
Televizyona çevirdim kafamı yine. İzleyende huzur, sahada futbol, tribünde seyirci yok. Artık uyuma vakti. Oturma odamızdaki televizyonu kapatalım. Hepimiz.
Kapatalım ki tiyatro bitsin.
Hadi şimdi beni de bu yazdıklarımdan dolayı PFDK'ya sevk edin!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor