Uğur Demirok Trabzonspor'da

Trabzonspor Uğur Demirok için, Akhisar’a 1.5 milyon TL+Kadir Keleş’in bonservis hakkını verdi. Milli stoper için Karadeniz ekibinin Akhisar’a 1.5 milyon TL ve Kadir Keleş’i vereceği, bu oyuncunun haklarının da 1 milyon TL sayılacağı öğrenildi. Futbola G.S

Uğur Demirok Trabzonspor'da

Trabzonspor Uğur Demirok için, Akhisar’a 1.5 milyon TL+Kadir Keleş’in bonservis hakkını verdi. Milli stoper için Karadeniz ekibinin Akhisar’a 1.5 milyon TL ve Kadir Keleş’i vereceği, bu oyuncunun haklarının da 1 milyon TL sayılacağı öğrenildi. 

Futbola G.Saray altyapısında başlayan Demirok, o dönemde kadrodaki Song ve Tomas gibi deneyimli isimler arasında kendisine yer bulamayınca başka takımlara kiralandı. Sırasıyla G.Antep, İstanbulspor, Beylerbeyi, Kartalspor ve son olarak da Akhisar’ın formalarını giydi. Başarılı stoper alt yaş kategorilerinin tamamında milli oldu, son yıllarda da A Milli Takım’a kadar yükseldi.

Transferin bu akşam saatlerinde KAP'a bildirilmesi bekleniyor.

Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor